Haberler

Sinema - "Çıtır Kaçak Tehlikeli"

"Çıtır Kaçak Tehlikeli"Sinema izleyicisinin ajan filmlerinde görmeye alışık olduğu Sameuel L. Jackson'ın genç bir ajanın eğitiminden sorumlu "Hardman" rolünde izleyicinin karşısına çıktığı filmin başrollerinde "İz Peşinde" adlı film ile çıkış yapan genç oyuncu Hailee Steinfeld, "Game of Thrones" dizisinden aşina olduğumuz Sophie Turner ve başarılı oyuncu Jessica Alba yeralıyor.

"Çıtır Kaçak Tehlikeli"Sinema izleyicisinin ajan filmlerinde görmeye alışık olduğu Sameuel L. Jackson'ın genç bir ajanın eğitiminden sorumlu "Hardman" rolünde izleyicinin karşısına çıktığı filmin başrollerinde "İz Peşinde" adlı film ile çıkış yapan genç oyuncu Hailee Steinfeld, "Game of Thrones" dizisinden aşina olduğumuz Sophie Turner ve başarılı oyuncu Jessica Alba yeralıyor. "Çıtır Kaçak Tehlikeli"Sinema izleyicisinin ajan filmlerinde görmeye alışık olduğu Sameuel L. Jackson'ın genç bir ajanın eğitiminden sorumlu "Hardman" rolünde izleyicinin karşısına çıktığı filmin başrollerinde "İz Peşinde" adlı film ile çıkış yapan genç oyuncu Hailee Steinfeld, "Game of Thrones" dizisinden aşina olduğumuz Sophie Turner ve başarılı oyuncu Jessica Alba yeralıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Hailee Steinfeld Game of Thrones Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title