Haberler

Şike'de Yeni Dalga!

Güncelleme:

Şike soruşturması kapsamında 4 isim ifade verdi.

Şike soruşturması kapsamında Fenerbahçeli 2 yönetici, bir futbolcu ve eski başkandan oluşan 4 kişi polise ifade verdi.

Fenerbahçe Ülker Şube Direktörü Nedim Karakaş, Fenerbahçeli Yönetici Semih Özsoy, Futbolcu Koray Avcı ve Karabükspor eski başkanı Feridun Tankut sabah saatlerinde Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde yaklaşık 3 saat ifade veren Karakaş, saat 12.30'da emniyetten ayrıldı. Karakaş basın mensuplarına "Emniyetten çağırdılar. İfade verdim gidiyorum" dedi. Karakaş'ın ardından Tankut ve Koray da emniyetten ayrıldı. 3 Temmuz'da başlayan şike soruşturmasında bugüne kadar 31 kişi tutuklandı.

Semih Özsoy ve Nedim Karakaş'ın Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown arasında oynanan Beko Basketbol Ligi finalinde 6 maçtan önce hakemlerle konuştuğu için ifadesi alındığı belirtiliyor. Futbolda şike soruşturması kapsamında yapılan teknik takiplerde, Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown arasında oynanan basketbol final serisinin son maçında Semih Özsoy'un maçın hakemini arayarak telkinde bulunduğu iddia edilmişti.

İddiaya göre, Beko Basketbol Ligi final serisinin son maçında Başkan Aziz Yıldırım'la kulübün basketbol şube sorumlusu Semih Özsoy arasında maçtan bir gün önce sık sık telefon görüşmelerinin yapıldığı tespit edildi. Bu görüşmelerin ardından Özsoy'un maçın hakemlerinden Recep Ankaralı'yı arayarak final serisinde 3-2 önde olduklarını ve yenildikleri maçlarda hakem hatalarının yapıldığını söylediği ileri sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title