Haberler

Sigorta Yine İmdada Yetişti

Güncelleme:

Gaziantep Bölge Birliğine bağlı Besni Tarım Kredi Kooperatifinde 50 TL karşılığında "Ferdi Kaza Sigortası" yaptıran Ali Durğut'un, tarlasını sürdüğü sırada traktörün devrilmesi sonucu yaşamını yitirmesi nedeniyle varislerine yaşam kaybı tazminatı ödendi.

Merhumun eşine ve oğluna başsağlığı dileyen Bölge Müdürü Yusuf Yeşil: "Bu tazminat gideni geri getirmeyecek. Ama maddi sıkıntılarınızı önemli ölçüde azaltacak olması bizler için teselli kaynağıdır. Çiftçilerimiz her zaman bu tür risklerle karşı karşıya, tarlada, bağda, bahçede, trafikte kısaca hayatın içinde olan bu risklere karşı mutlaka sigortamızı yaptırmamız gerekiyor. Ferdi kaza sigortası sadece kaza sonucu ölümlerde tazminat ödemiyor. Her türlü kazada bir yerden düşüp bacağınızı kırabilirsiniz, zehirli hayvan sokmalarına maruz kalabilirsiniz, zirai ilaçlardan etkilenip zehirlenebilirsiniz. Bu durumlarda da sigorta imdada yetişiyor." dedi.

Merhumun eşi Besey Durgut ise "Bu acılı günümüzde sigortadan gelen ödeme maddi sıkıntılarımızı giderdi, bu sigortayı yapan kooperatif yetkilileri ile Tarım Krediye Allah zeval vermesin" dedi.

50 TL karşılığı yaptırılan "Ferdi Kaza Sigortası" tazminatı olarak merhum ortağın eşine 41 bin 500 TL nakit ödeme yapıldı.

Ödeme sırasında, Bölge Müdür Yardımcısı Orhan Yüksel, Besni Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özbay, Müdür Hayatin Çetin, Müdür Yardımcısı Hacı Aydemir, Şambayat Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Baykan Sarıkaya, Bölge Birliği sigorta servisi Yetkili Memuru Necati Rüşvanoğlu da hazır bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Yeşil Besni Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title