Haberler

Seyfi'nin Başına Gelenlerden, Fehmi mi Sorumlu?

Güncelleme:

TRT 1 ekranının sevilen dizisi Seksenler 1 Nisan Cumartesi günü 220'nci bölümü ile ekrana geliyor.

Başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun ve İlker Ayrık, Yasemin Çonka ve Ayşe Tolga'nın yer aldığı TRT 1'in efsane dizisi Seksenler 1 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'da yeni bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak. Dizinin cumartesi akşamı yayınlanacak olan 220'nci bölümünde, Seyfi'nin başına gelenlerden, Fehmi mi sorumlu?

Seksenler 220'nci Bölümünde Neler Olacak?

Her zamanki gibi Fehmi'yi öpmeye gelen Seyfi, Fehmi'nin sert itişiyle kendini bir anda yerde bulur. Uzun süre yerde kalan ve hareket etmeyen Seyfi, başta Fehmi olmak üzere herkesi çok korkutur. Seyfi hiç yaşam belirtisi göstermeyince evde ortalık karışır.

Öte yandan Butik Ali'nin Amerikalılarla yapmak üzere olduğu iş anlaşması, başta Dilek olmak üzere herkesi çok sevindirir. Butik Ali bu sayede para kazanacak ve en kısa zamanda Dilek'le evlenebilecektir.

Funda, Çağatay'a yoga öğretmeye başlar. Gülden Ahmet'e kot pantolon giydirmeye çalışınca birbirinden komik anlar yaşanır. Sinan'ın peşinde olan alacaklılar mahalleye kadar gelince işler arap saçına döner.

Senaryosunu Murat Aras ve Birol Güven'in kaleme aldığı, Bora Tekay'ın yönetmenliğini üstlendiği ve Mint Yapım tarafından hazırlanan Seksenler, 1 Nisan Cumartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında olacak.

KÜNYE

Tarih: Her Cumartesi saat 20.00'da TRT 1 ekranlarında
Yapım: Mint Prodüksiyon
Yönetmen: Bora Tekay
Yazar: Murat Aras - Birol Güven
Oyuncular: Rasim Öztekin (Fehmi), Özlem Türkad (Rukiye), Şoray Uzun (Ahmet), İlker Ayrık (Çağatay) Yasemin Conka (Nazlı), Ayşe Tolga (Gülden), Ceyhun Fersoy (Şahin), Begüm Öner (Elvan), Gülin İyigün (Funda), Berat Yenilmez (Pastacı Sami), Niyazi (Haluk Özenç), Tolunay Donat (Nurten), Kemal Kuruçay (Seyfi), Betül Berk (Nurten'in Kızı Dilek), Mahir İpek (Emlakçı Suat), Kemal Zeydan (Şarkıcı Zeynel Büyükses), Hakan Bulut (Butik Ali), Necmi Yapıcı (Kahveci Mesut), Özlem Balcı (Yıldız), Aşkın Şenol (Belediye Başkanı-Manav Mustafa), Etem Caner Karaüç (Özel Kalem Müdürü Danyal), Mehmet Elmas (46'lık Basri), Ayberk Atilla (Şimbil Bakkal Mehmet), Faruk Sofuoğlu (Kasap Bahtiyar), Ali Fuat Pekzeren (Sinan), Eray Yasin Işık (Nevzat), Osman Büyükercan (Alper)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Rasim Öztekin Özlem Türkad İlker Ayrık Şoray Uzun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title