Haberler

Boğazını falçatayla kesip tecavüz etmeye kalkışmıştı! Rabia'nın hayatını karartan zanlıya 53 yıl hapis cezası

Güncelleme:

Avcılar'da kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Rabia Kaçmaz'ın boğazını falçatayla kesen ve cinsel saldırıda bulunmaya çalışan sanık Emre Çiçek'e 53 yıl hapis cezası verildi.

İstanbul Avcılar'da kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Rabia Kaçmaz'a cinsel saldırıda ve öldürme teşebbüsünde bulunduğu gerekçesiyle yargılanan sanık Emre Çiçek'e "Canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürmeye teşebbüs etme", "Cinsel saldırı" ve "Cinsel amaçla hürriyeti kısıtlama" suçlarından 53 yıl hapis cezası verildi.

NE OLMUŞTU?

Zanlı Emre Çiçek, kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisi Rabia Kaçmaz'ı kiraladığı araçla kaçırıp götürdüğü adreste boğazını falçatayla keserek tecavüz girişiminde bulunmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Emre Çiçek Avcılar Haberler

500

Yorumlar (16)

merhaba:

arabası var parası var özgüveni hatsafata insanlıktan uzak kişilere değer verip kendi halinde işinde gücünde delikanlara değer verilmediği sürece meydan namertlere kalacaktır sizler o kişilerle olurken ilk hissettiğiniz neyse sonu da o olur adamın iyisi birlikte iken değil ayrılırken belli olur. sevgi ve saygı ile.

13
2
yanıtYanıtla
mert:

alık mısın be oğlum değdi mi 250 gram için bari güzel olsa

1
13
yanıtYanıtla
MELEK:

Sen insan mısın?

yanıt8
yanıt1
objektif:

aynisini senin kiz kardesine yapsinlar bakalim yorumun nasil olurdu,

yanıt3
yanıt0
mert:

kötü bir şey demedim ki keşke yapmasaydı dedim 53 yıl nyatacak şimdi bir nalıok öfkesinin bedeli olrak

yanıt0
yanıt1
MİNE:

İnanmak istiyorum. Bu haber doğru mu? Doğruysa 53 sene mahkumiyeti veren hakimin ellerinden öpüyorum. Karısını çocuklarının gözü önünde öldürenlere bile 3-5 sene ancak veriyorlarken bu haber içime su serpti. Yüzünde meymenet olmayan gözleri pis pis bakan bu cani içeride çürüyecek ya çok şükür.

11
0
yanıtYanıtla
Mahmut:

Tabi 53 seneye de şükür ama bence mühebbet olmalıydı. İnşallah herhangi bir aftan vs faydalanamaz.

yanıt2
yanıt0
:

BENİM YAKINIMA BİRİ BUNU YAPSA O ADAMA FALÇATA İLE YÜZ NAKLİ YAPARIM . İŞTE BU KIZA SAHİP ÇIKACAK BİRİ OLMADIĞI İÇİN BU OLAYIN SONU CİNAYETLE BİTMEDİ . YOKSA BU ADAM ÇOKTAN TOPRAĞA GİRMİŞTİ .

9
0
yanıtYanıtla
objektif:

53 yıl hapis cezası az bile vermisler, insallah icerice diger mahkumlar ayni muameleyi bu zindiga uygularlar.

9
0
yanıtYanıtla
Gün:

Çok şükür. Az bile.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title