Haberler

Şenlikte Kumanya ve Hediye İzdihamı

Güncelleme:

Kırıkkale Belediyesince düzenlenen 'Bulvar Park Çocuk Şenliği'nde çocuklara dağıtılan hediyeler sırasında izdiham oldu.

Etkinlik, Atatürk Bulvarı Saat Kulesi meydanında 7'den 70'e vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Saat Kulesi Meydanı'nda yapıldı. Anaokulu ile ilkokul öğrencilerinin sunduğu canlı müzik eşliğinde dans ve step gösterileri beğeniyle izlenirken, ücretsiz pamuk şekeri ve balon dağıtılan çocuklar, panolara resim yaptı. Şenliğe Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, protokol üyeleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Belediye Başkanı Veli Korkmaz, çocuklarla gençleri bir araya getirip dostluk bağlarının güçlenmesini istediklerini belirtti. Vali Ali Kolat ise kurumlar olarak çocukların geleceğine yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydederek, "Çocuklarımız, gençlerimiz, sizler geleceğimizsiniz. Eskiden kutlamalar protokol niteliğinde geçerdi. Artık vatandaşlarımızla bütünleşerek yapıyoruz" dedi.

Şenlikte belediye tarafından dağıtılan tişört, şapka, balon ve kumanyalardan alabilmek için yarışan çocuklarla vatandaşlar izdihama neden oldu. Bu sırada ezilme tehlikesi geçirenler oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Veli Korkmaz Ali Kolat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title