Haberler

Şehit Jandarma Er Hasan Hüseyin Aydoğdu Toprağa Verildi

Bingöl'deki saldırıda şehit olan Jandarma Er Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun cenazesi Samsun Alaçam ilçesinde toprağa verildi.

Bingöl'deki saldırıda şehit olan Jandarma Er Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun cenazesi Samsun Alaçam ilçesinde toprağa verildi.

Bingöl'de askeri konvoya yapılan saldırıda şehit olan Jandarma Er Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun cenazesi memleketi Samsun'un Alaçam ilçesine bağlı Pelitbükü Sekecek köyünde toprağa verildi.

7 aylık asker olan Jandarma Er Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun memleketi Alaçam'daki Pelitbükü Sekecek köyündeki evinden helallik alındıktan sonra yine aynı köydeki aile kabristanlığın karşısındaki boş arazide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Şehit Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun cenazesine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Vali Hüseyin Aksoy, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Demir, Çağatay Kılıç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, askeri ve mülki erkan, köy halkı ve şehit yakınları katıldı.

Şehidin naşı Pelitbükü Sekecek köyündeki evinin önüne geldiğinde şehidin annesi Hacer Aydoğdu oğlunun tabutuna sarılarak ağladı. Baba Mustafa Aydoğdu, 18 yaşındaki kardeşi Hakan Aydoğdu ve diğer kardeşleri ayakta durmakta güçlük çekti. Şehidin cenaze namazına götürülmesi esnasında da şehit yakınları sinir krizleri geçirdi.

Şehidin toprağa verilmesi sırasında cenazeye katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Vali Hüseyin Aksoy, şehidin babası Mustafa Aydoğdu ve annesi Hacer Aydoğdu'ya taziyede bulundu.

Şehit Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun toprağa verilmesinin ardından bir vatandaş, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a tepki gösterdi. Şehit yakınları şahsa müdahale ederek buradan uzaklaştırdı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Aydoğdu Alaçam Bingöl Samsun Politika Güncel Haberler

title