Haberler

Şehidin Minik Öğrenciye Cevabı Duygulandırdı: Her Haine Bir Mermi Sözümüz Olsun Miniklerimiz İçin

Güncelleme:

Afrin şehidi Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin'in bir öğrencinin gönderdiği duygu dolu mektuba verdiği "Her haine bir mermi sözümüz olsun miniklerimiz için" cevabı duygulandırdı.

Afrin'de şehit olan Eskişehirli Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin'in sosyal medya da paylaştığı ve bir öğrenciye ait olduğu anlaşılan duygu dolu mektubuna verdiği "Her haine bir mermi sözümüz olsun miniklerimiz için" cevabı duygulandırdı.

"HER HAİNE BİR MERMİ SÖZÜMÜZ OLSUN"

Afrin'de bölücü terör örgütü ile girilen çatışma sonucunda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Recep Çetin'in 21 Şubat tarihinde bir sosyal medya sitesi üzerinden paylaşım yapmıştı. 7'nci sınıf öğrencisinin yazmış olduğu mektubu Türk bayrağı üzerine açıp yanına silah ve mermi de koyarak kendi sosyal sayfasında paylaşan şehit Çetin, fotoğrafın üzerine de, "Her haine bir mermi sözümüz olsun miniklerimiz için" ifadelerini yazdı.

MİNİK ÖĞRENCİNİN DUYGULANDIRAN MEKTUBU

Hangi ilden geldiği belli olmayan mektupta Atatürk Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencisi olan Muhammed Sefa Sucu'nun yazdıkları da ayrıca yürekleri dağladı. Minik öğrenci, asker abisine gönderdiği mektupta, "Ben Atatürk Ortaokulundan Muhammed Sefa Sucu. Öncelikle teşekkür ediyorum. Sizler olmasaydınız düşmanlar Türkiye'mizin her tarafını sarardı. Bizler yataklarımızda rahat uyuyamazdık. Bizler için saatlerce uykusuz kalıyorsunuz. Vatanımızı korumak adına aylarda ailelerinize hasret kalıyorsunuz, yeni doğan bebeklerinizi göremiyorsunuz. Özlemle geçiyor günleriniz biliyorum. kış aylarında nöbet tutup kar yağarken dağda teröristleri kovalıyorsunuz. Canınız pahasına bizi koruyorsunuz. Kiminiz şehit oluyorsunuz, kiminiz gazi. Allah'ım hepinizi korusun. Hepinizi çok seviyorum, çok öpüyorum. Allah'a emanet olun, sağ salim dönün inşallah" ifadeleri görenleri de derinden üzdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Çetin Afrin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title