Haberler

Sapanca'da Sağlıklı Beslenme Konferansı

Güncelleme:

Güral Otel diyetisyeni Ali Dereli'nin konuşmacı olarak katıldığı "Kış Aylarında Sağlıklı Beslenme" konulu konferans Sapanca'da yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen konferansa Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu'nun eşi Maide Uslu, Sapanca Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yaşar Gür, Sosyal İşler Müdürü Rasim Nalbantoğlu, Ak Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Diyetisyen Ali Dereli konferansta yaptığı konuşmada, sabahları yataktan kalkınca mutlaka bir bardak su içilmesinin önemli olduğunu belirterek, "özellikle kış aylarında beslenmenin önemi daha da çok artmaktadır. Kışın kilo almanın en büyük etkilerinden biri hareketsiz kalmaktır" dedi. Sağlıklı beslenme ve zayıflama hakkında bilgiler de veren Dereli konferansa katılan vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Konferans sonunda salondakilerin sorularını da cevaplayan Ali Dereli'ye program sonunda katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title