Haberler

Şanslı Elidor Kızları Cannes Film Festivali'ne Gidiyor

Güncelleme:

"Lovemark" araştırmasında bu yıl üçüncü kez ilk sıraya yerleşen Elidor, en sevilen saç bakım markası oluşunu tüketicileriyle kutluyor.

Bu yıl üçüncü kez en sevilen saç bakım markası seçilen Elidor'un Facebook'taki "Sevgimiz Karşılıklı" uygulamasına katılan 5.551 isim arasından seçilen Başak Atıcı, Özge Özdemir, Buse Dörterler, Ece Yalçın ve Ezgi Yürümez dünyaca ünlü isimlerle birlikte kırmızı halıda yürüme şansına sahip oldu.

Her yıl gerçekleştirilen "Lovemark (Sevilen Markalar)" araştırmasında bu yıl üçüncü kez ilk sıraya yerleşen Elidor, en sevilen saç bakım markası oluşunu tüketicileriyle kutluyor. Elidor, 5 şanslı tüketicisini 15-26 Mayıs tarihleri arasında, jüri başkanlığını ünlü yapımcı ve yönetmen Steven Spielberg'in yapacağı 66. Cannes Film Festivali'ne götürerek dünya çapında bir sürprizle tüketicilerine teşekkür edecek.

Elidor'un resmi Facebook sayfasından "Sevgimiz Karşılıklı" uygulamasına girerek yarışmaya katılan 5.551 kişi arasından seçilen Başak Atıcı, Özge Özdemir, Buse Dörterler, Ece Yalçın ve Ezgi Yürümez, dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında yürüme şansını yakaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özge Özdemir Facebook Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title