Haberler

Sanatçı Erol Koçan Ziyaretlerinde Projelerini Anlatıyor

Güncelleme:

Bağcılar Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığını açıklayan Erol Koçan, sivil toplum kurumlarını ziyaret ederek projelerini aktarıyor.

Aslen Tokatlı olan Erol Koçan Hemşehrilerinin ve Bağcılar halkının yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek " İstanbul'un en büyük ilçesi Bağcılar'ı, İstanbul'un en büyük sanat merkezi haline getirmek istiyoruz" dedi. AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk ise başvuru dilekçesini sunan Koçan'ın katılımı için "Bir sanatçının partimizden aday adayı olması bizi memnun etti" ifadesini kullandı.

İstanbul- Bağcılar Belediyesi Meclis üyeliği aday adaylığına resmi başvurusunu yapan Erol Koçan, "Sanatçı, bulunduğu topluma yeni bir dünya görüşü getirir. Bu vesile ile sanatçıların da gerek yerel yönetimlerde, gerekse ülke yönetiminde olmaları gerekmektedir. Benim AK Parti'ye katılmamda ki en büyük nedenlerden biri Sanatsal bakış açısını değiştirmek adına mihenk taşı olmak. Unutulmamalıdır ki; mutlu bir toplum için 3 esas madde vardır. Bunlarda İnanç - Ekonomi ve Özgürlük'tür. AK Parti bu 3 madde büyük atılımlar yapmıştır. Sanatçıların bir şekilde yerel yönetimlerde, ülke yönetimlerinde bulunmaları gerektiğini düşünüyorum. Siyaseti de tabiri caiz ise, Siyah elbiselerinden çıkartıp daha renkli ve sanatsal hale getirmek istiyorum. Gelecek nesillerin sanata ilgilerini arttırmak da hedeflerim arasında. Bu planlarımı da AK Parti'de hayata geçirmemin daha doğru ve etkili olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Erol Koçan sözlerini "İstanbul'un en büyük en ilçesi Bağcılar'ı İstanbul'un en büyük sanat merkezi haline getirmek istiyoruz" diyerek noktaladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bağcılar Belediyesi İsmet Öztürk Ak Parti İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title