Haberler

Samsunspor'da 52'nci Yıl Töreni

TÜRKİYE 1'inci Lig takımlarından Samsunspor, kulübün 52'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'nda tören düzenledi.

TÜRKİYE 1'inci Lig takımlarından Samsunspor, kulübün 52'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Atatürk Anıtı'nda tören düzenledi.

Törene Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, teknik direktör Alpay Özalan, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, eski yöneticiler, futbolcular ve taraftarlar katıldı. Anıta çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra konuşan eski başkanlardan Hakkı Tomaç,

30 Haziran 1965 kurulan Samsunspor'un köklü bir kulüp olmaya devam edeceğini söyledi. Sportif direktör Coşkun Zeren ise şunları söyledi:

"Antrenmanını sürdüren takımımız, pazar günü Erzurum'a 13 günlük kamp için Erzurum'a hareket edecek. Yeni stadın da ilk maçı için de temaslar sürüyor. Kampa transferlerin yüzde 70'ini yapmış halde gitmek istiyoruz. Kalecinin yerli mi ya da yabancı mı olacağı konusunda belli olmadı. Geçen yıl kiraladığımız golcü Famoussa Kone'nin istediği bizim istediğimizi aşıyor. Şu anda askıya aldık. Gökhan Karadeniz ve Canberk Aydın'la görüşüyoruz. Ufuk Budak'la da 2 yıllık imza atacağız. Gökay İravul konusunda bir pürüz var. Bu pürüz çözüldüğünde Gökay'da bizle oynamak istiyor. Oyuncuya kapımız her zaman açık. Acele etmiyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz."

- Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alpay Özalan Hakkı Tomaç Samsunspor Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title