Haberler

Sağlam'dan Galibiyet Yorumu

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Olympique Marsilya Karşısında Önemli Bir Galibiyet Aldıklarını Söyledi. Maç, 2-1 Beşiktaş'ın Üstünlüğüyle Sona Ermişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Olympique Marsilya karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sağlam, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, Olympique Marsilya maçının kendileri açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, şunları kaydetti:

''Öncelikle Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkma umudunu devam ettirmek ve son maça bu umudu taşımak için bugünkü karşılaşmayı kazanmamız gerekiyordu. Ayrıca son dönemde taraftarlarımızı, camiamızı ve başkanımızı, Beşiktaş'ı seven herkesi biraz üzdük. Bu üzüntülerini hafifletme açısından da onlara galibiyet armağan etmek istiyorduk. Oyuncular için de önemli bir karşılaşmaydı. Son dönemde üzerlerine çok gidildi. Kariyerlerini, geleceklerini ve itibarlarını biraz daha üst seviyeye çıkarmak için maçı kazanmak istiyorlardı. Bu akşamki maçı kazanmak adına birçok nedenimiz vardı. Artık Liverpool'un, Porto'yu yenmesiyle grupta her takımın çıkma veya çıkmama durumu oluştu.''

Ertuğrul Sağlam, Porto ile yapacakları son maçı kazanmaları gerektiğini bildiklerini vurgulayarak, ''Porto ile daha önce karşılaştık ve rakibimizi iyi tanıyoruz. Onları yenebilecek güçte olduğumuzun farkındayız. Kazanırız, kaybederiz şimdiden söylemek mümkün değil, ama kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Önemli olan gruptan çıkmak, ama bu heyecanı taraftarlarımıza yaşatmak, son maçın son saniyesine kadar bu şekilde umut taşımak gerçekten güzel''dedi.

-''Kazanalım derken kaybettik''-

Olympique Marsilya Teknik Direktörü Erik Gerets, kazanmayı düşünürken, maçtan mağlup ayrıldıklarını söyledi.

Gerets, kazanmak için her şeyi yaptıklarını belirterek, ''İyi de oynadık, ancak kazanalım derken bir gol yiyip, maçı kaybettik'' dedi.

Belçikalı çalıştırıcı, ilk yarıda taktik olarak iyi oynamadıklarını ifade ederek, ''Delgado ileri dönük oynadı. Bu bizim için avantajdı, olmadı. Umarım biz ve Beşiktaş gruptan çıkarız'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title