Haberler

Rockçı Profesörden Öğrencilerine Konser

Yaşar Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Emre Özgen, yıl boyu eğitim verdiği öğrencilerini sahnede eğlendirmesini de bildi.

Yaşar Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Emre Özgen, yıl boyu eğitim verdiği öğrencilerini sahnede eğlendirmesini de bildi. Geçen aylarda kurduğu rock müzik gurubu 'Ancak ve Ancak' ile Yaşar Üniversitesi Bahar Şenliğinde sahne alan profesör, gençlere 'Tutkularınızdan asla vazgeçmeyin' mesajını verdi.

Yaşar Üniversitesi Psikoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Emre Özgen, henüz üniversite öğrencisiyken ünlü şarkıcı Teoman'ın yanı sıra Pentagram gurubu ile sahne paylaşan, Surrey Üniversitesinde doktora yaparken Bob Marley'in sahibi olduğu Island Plak Şirketinden albüm teklifi alan sıra dışı bir akademisyen. Bilimde ilerlemek adına öğrencilik yıllarında aldığı tüm teklifleri reddetse de yıllar sonra hayal ettiği rock müzik gurubunu geçen aylarda kurarak İzmir'in popüler müzik mekanlarında solist olarak sahne almaya başlayan Özgen, bir hayalini daha Yaşar Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında gerçekleştirdi.

FESTİVALLERDE SAHNE ALACAK

42 yaşında profesör unvanını alarak Türkiye'nin en genç profesörlerinden biri olan Emre Özgen, söz ve müziği kendisine ait olan parçaları öğrencileri için seslendirdi. Türkçe Indie Rock türünde müzik yapan Ancak ve Ancak gurubu ile başka üniversitelerin bahar şenlikleri ve çeşitli festivallerde de sahne almaya başlayacaklarını duyuran genç profesör, "Gurubumuzla, dinamik, eğlenceli ve bir o kadar da duygusal bir tarz sunmaya çalışıyoruz. Konserlerimizde de kendi parçalarımızı seslendirmeye karar verdik. Gurubu kurduğumuzda en büyük hedefimiz ise Türkiye genelinde bir turne gerçekleştirmek ve özellikle üniversite festivallerinde sahne alabilmekti. Hedefe tek tek ulaşıyoruz. Bunu yaparken de çok büyük keyif alıyoruz." dedi.

Yaşar Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofis Müdürü Levent Gaşgil, Emre Ercan ve Onur Özkara'dan oluşan ekiple bir arada olmaktan ve yıllar sonra en büyük tutkularımdan birini tekrar hayata geçirmekten dolayı çok mutlu olduğunu anlatan Özgen, "Sahnede olmak da derste olmak da inanılmaz bir deneyim" ifadelerini kullandı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Emre Özgen Bob Marley Teoman Politika Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title