Haberler

Rize'liler Vakfın İftar Yemeğinde Buluştu

Orhan Keçeli yemekte konuklar ile tek ilgilendi.

Dursun Ali YILMAZ

İstanbul'daki Rize Vakfı΄nın her yıl düzenlediği iftar yemeğinde eski yeni Bakanlar,Milletvekilleri,Bürokratlar,iş adamları ve çok sayıda Rizeliler buluşturan İftar yemeği Sarıyer'de Rize Vakıf Sosyal Tesislerinde düzenlendi.Başta Somalı ye yapılacak yardımların dile geldiği yemekte Ramazanın önemi ve Kardeşlik ve toplumsal yardımlaşma duygularını içeren konuşmalar iftar yemeğinde öne çıktığı izlendi.

BAKAN'DAN " DOKAP " MÜJDESİ

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ise yaptığı konuşmada Rize ili için yaptıkları çalışmalara değinerek;"Rize bizim memleketimiz. Mesaimizi memleketimize ülkemize hizmet için kullanıyoruz. İnsanımızın huzuru bizim huzurumuzdur. Seçim dönemi Rizelilerle iç içe olduk. Bundan sonra da olacağız. Yapılması gereken ve planlanan işlerin takipçisiyim, geçen hafta bir şey daha gerçekleşti ve resmi gazetede yayınlandı.Oda Karadeniz bölgesinin kalkınmasında lokomotıf görevi görecek Doğu Karadeniz Kalkındırma kurumu DOKAP'ın kararnamesi hazırlanıp yayınlandı.Merkezi Giresun oldu.ve Çalışmalara başladık." dedi

Orhan Keçeli yemekte konuklar ile tek ilgilendi.

Rize Vakfı Başkanı Orhan Keçeli; yemekte yaptığı konuşmada Yemeğe katılan davetlilere teşekkür etti. Rize Vakfı'nın Rize ile ilgili sosyal gündelik etkinliklerde üzerine düşen görevi yerine getirdiğini hatırlattı.Kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.Siyasette ise Başbakan Erdoğan su sıralar daha çok sevmeye başladım.Çünkü o kadar işin arasında Kemal YARDIMCI'yı düşünmüş ve Bakan Yardımcısı yapmıştır,ayrıca Eski Valimiz Gürbüz CİVELEK'in eşini Esengül CİVELEK hanimefendiyi Yalova'ya Vali atamıştır.Kendilerine teşekkür ediyoruz.Bu denli işlere rağmen bu konular hassasiyet gösterdiği için"dedi..

YEMEĞİN Bakan Düzeyinde konukları vardı

Rize Vakfi'nın iftar Yemeğine Gümrük Ve Tekel Eski Bakanı Tuncay Mataracı, ve yeni Gümrük Ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı,Eski İstanbul Milletevkili ve yeni Savunma Bakanı Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı,Eski İstanbul Milletevkili şimdi Rize milletevkili Nüsret BAYRAKTAR, Tek yeni Rize Milletvekilleri Hasan Karal İstanbul Millet Vekili Durmuş Ali Torlak, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Baba Reis Ekrem Orhon'un kızı Çayhan Orhon Dervişoğlu, Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Emin Gürses Adli Tıp Kurumu Başkan Yardımcısı Hızır Asliyüksek, İstanbul Gençlik Ve Spor İl Müdürü Tamer Taşpınar, ve birçok Rizeli işadamı, sanatçı, eğitimci, davetli katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Kapadokya'daki balayında hayatını kaybeden 2 günlük gelinin kalp krizi geçirdiği belirlendi

Kapadokya'daki balayında hayatını kaybeden 2 günlük gelinin kalp krizi geçirdiği belirlendi

'Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?' dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

"Ablamın yardımına nasıl geç gidersin?" dayağı! Eniştesini öldüresiye dövdü

2 pilotumuzun şehit olduğu eğitim uçağının düşme anı kamerada

2 pilotumuzun şehit olduğu eğitim uçağının düşme anı kamerada

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title