Haberler

Remzi Aydın Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlkokulu'nun Açılışını Yaptı

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, yıkılıp yeniden inşa edilen Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlkokulu’nu hizmete açtı.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, yıkılıp yeniden inşa edilen Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlkokulu'nu hizmete açtı.

Eyüp Defter Mahallesi'nde yıkılıp, modern ve depreme dayanıklı inşa edilip yeniden eğitime kazandırılan Otakçılar Fatma Mehpare Buluğ İlkokulu törenle eğitime açıldı. Açılışa Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, öğrenciler ve veliler katıldı.

Çocuklarla birlikte okulun açılışını gerçekleştiren AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın İstanbul İl Genel Meclisi üyesiyken okulun projesinin hazırlandığını ve şimdi ise hizmete açıldığını belirterek, yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Okulun yapım aşamasını anlatan Remzi Aydın, "Bir gün Kadıköy'de arkadaşlarımla beraber toplantı halindeyken tesadüfen bir haber geldi. Bir bağışçı var, İstanbul'un herhangi bir yerine okul yaptırmak istiyormuş. İlgilenir misiniz dendi. Buranın sorunu olduğu için ben de hemen atladım. Eyüp'e yönlendirdik. Biz de Özel idare meclis boyutunda yapmamız gerekenleri yaptık. Güzel bir eser kazandırdık. Çok mutluyum" diye konuştu.

Eski binanın sağlam olmadığını ifade eden Remzi Aydın, "Zemin çok bozukmuş. Buraya 180 tane yaklaşık 100 santimetre çapında kazık çakıldı. Son derece modern ve dayanıklı bir bina oluştu. Bu melekler ve bu melekleri eğiten hocalarımız güvenle burada eğitim yapabiliyorlar. Vazifemi yaptığım için çok mutluyum" diye konuştu.

Remzi Aydın'a okul aile birliği tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ise yaptığı konuşmada okulu yapan hayırsever ailenin öğrenciler tarafından hayırlı yad edileceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan Adayı Remzi Aydın ve Başkan İsmail Kavuncu öğrencilerle birlikte okulun açılış kurdelesini kesti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Kavuncu Remzi Aydın Ak Parti Eyüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title