Haberler

Reebok RealFlex Training Koleksiyonu ile Farkı Hissedin

Güncelleme:

"Fit For Life" mottosuyla yola çıkan Reebok için, fit olabilmenin en etkin yolu, düzenli antrenmanlarla her anlamda güçlenmek ve daha dayanıklı bireyler haline gelmek.

Giderek yükselen bir yaşam temposu, artan sorumluluklar ve kısıtlı bir zaman… Siz de bu düzenle nasıl baş edeceğinizi düşünüyorsanız, Reebok'ın önerisine kulak verin ve "hareket edin". "Fit For Life" mottosuyla yola çıkan Reebok için, fit olabilmenin en etkin yolu, düzenli antrenmanlarla her anlamda güçlenmek ve daha dayanıklı bireyler haline gelmek. Önde gelen fitness profesyonellerinin rehberliğinde hazırlanan Sonbahar/Kış 2013 Reebok RealFlex Training Koleksiyonu, bu antrenmanlarda en üstün performansa ulaşılmasına yardımcı olmak üzere tasarlandı.

Esneklik ve doğal hareket özgürlüğünün ön planda olduğu koleksiyonda yer alan modellerden RealFlex Transition 4.0, erkekler için tasarlanmış bir training performans ayakkabısı. Eğimli topuk bölümü, antrenman sırasında ayağın yere daha sağlam basmasını sağlarken, çift yoğunluklu taban yapısı da, ekstra dayanıklılık ve yastıklama fonksiyonlarını bir arada sunuyor. Birbirinden bağımsız ve çok yönlü hareket edebilen esnek taban sensörleri ise, antrenmanlarda ihtiyaç duyulan esneklik ve doğallık hissini her harekete yansıtıyor. 3D Fuse Frame yapısıyla ayağı kavrayarak sabitleyen RealFlex Transition 4.0'ın dikişsiz ve nefes alabilen üst yapısı da maksimum konfor sağlıyor. Aynı teknolojilerle üretilmiş RealFlex Fusion TR 3.0 ise, kadınlar için tasarlanmış training performans ayakkabıları arasında yer alıyor. Üst bölümde uygulanan elmas şekilli lazer kesimler, performans ile stili bir araya getiriyor.

Antrenmanlarınıza dinamizm getirecek ve performansınıza ivme kazandıracak Reebok RealFlex training ayakkabılarını daha yakından incelemek ve denemek için en yakın Reebok satış noktasına uğramayı unutmayın!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reebok Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title