Haberler

Polisiye Filmi Aratmadılar

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 166. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Uşak'taki törende, uyuşturucu çetesine yönelik bir operasyon canlandırıldı.

10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri Uşak Cumhuriyet Meydanı'nda saat 11. 00'de Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı. Düzenlenen törende, polis kıyafetleriyle katılan minikler ve polis köpeği Tora'nın gösterisi büyük ilgi gördü. Vali Özdemir Çakacak, Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Şişman, Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Emniyet Müdürü Cafer Şahin, kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende uyuşturucu çetesine yönelik bir operasyon canlandırıldı.

YILIN POLİSİNE ÖDÜL

Törenin açılış konuşmasını yapan İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, disiplinli çalışmalarıyla yılın polisi seçilen Güven Timi'nde görevli 19 yıllık polis memuru Vahap Sucu'ya ödül verdi. Şahin, "Türk Polis Teşkilatı, halkımıza layık olduğu en iyi hizmeti verebilmek için yeniden yapılanmanın dinanizmi içerinde personel kalitesini yükselterek yeni teknolojileri ve gelişmeleri yakından takip etmektedir. Ulusal hedefimiz Avrupa Birliği'ne uyum sürecinde kısa sürede yeniden yapılanmış Türk Polisi olarak hizmet kalitesiyle üye ülkelerin polis teşkilatının çoğundan daha başarılı olmaktır" dedi. Konuşmaların ardından Polis Haftası nedeniyle düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim dallarında dereceye giren öğrencilere de çeşitli ödüller verildi.

FİLM GİBİ ŞOV

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekipleri eğitimliği köpeği Tora'yla, uyuşturucu tacirleriyle nasıl mücadele edildiğini gösterdi. Temsili olarak uyuşturucu tacirleriyle mücadeleyi sergileyen polisler, suçluların bulunduğu aracı yol üstünde durdurdu. Filmlerdeki sahneleri aratmayan gösteryle uyuşturucu tacirlerini yakaladı.

Daha sonra eğitimcisi polis memuru Osman Ordu ile aracın içine saklanmış uyuşturucu bulan Tora, özellikle çocukların büyük ilgisini çekti. Tören resmi geçitle sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title