Haberler

Orkun Darnel ve Özge Özberk Arasında Sürpriz Yakınlaşma

Güncelleme:

Voleybolcu Neslihan Demir'in eski eşi Orkun Darnel ile Hayim Sadioğlu'ndan boşanan oyuncu Özge Özberk yeni bir aşka yelken açtılar. İkilinin evlenecekleri konuşuluyor.

Voleybolcu Neslihan Demir'in eski eşi Orkun Darnel ile Hayim Sadioğlu'ndan boşanan oyuncu Özge Özberk yeni bir aşka yelken açtılar. İkilinin kısa sürede nikah masasına oturacağı iddia ediliyor.

BU AŞK ÇOK KONUŞULUR

Voleybolcu Neslihan Demir'den boşanan Galatasaray'ın eski Voleybol Şube Sorumlusu Orkun Darnel ile oyuncu Özge Özberk arasında büyük bir aşk başladı. Çift, şu sıralar Bebek-Nişantaşı hattından uzak durup Beyoğlu'nda buluşuyor.

Özge Özberk

EVLENECEKLERİ KONUŞULUYOR

İkisi de eşlerinden olaylı şekilde boşanan çiçeği burnunda âşıkların kısa sürede evlenmeyi planladıkları konuşuluyor. Orkun Darnel'in ilk eşinden Zeynep adlı bir kızı, Özge Özberk'in de ilk eşi Hayim Sadioğlu'ndan Leo adında bir oğlu var.

Orkun Darnel

ALDATMA İDDİALARI AYRILMALARINA NEDEN OLMUŞTU

Neslihan Demir, kendisini aldattığı gerekçesiyle Orkun Darnel'den boşanmıştı. Hayim Sadioğlu da ihanet iddiasıyla Özge Özberk'ten ayrılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Neslihan Demir Galatasaray Özge Özberk Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

yüksekovalı hakan:

ikside güzel ama favarim voleybolcu kadın 10 üzerinden 8 veririrm

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title