Haberler

Okullar Günlük Yaşamda Kullanılacak.

Okullar Hayat Olsun Projesi protokolü imzalandı.

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman Su İşleri Bakanlığı ve Belediyeler Birliği marifetiyle İmzalanarak yürürlüğe giren "Okullar Hayat Olsun Projesi" protokolünün imza töreni Seydişehir Belediyesi'nde yapıldı.

Seydişehir Kaymakamı Kemal İnan, Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir ÇAT, Orman İşletme Müdürü Şambaz ARIK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necip Şan'ın katıldığı imza protokolüne Seydişehir'de yer alan eğitim- öğretim kurumlarının müdürleri katıldı.

Seydişehir Kaymakamı Kemal İNAN, "Okullar hayat Olsun Projesinin" amacını anlattığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Okullarımızın haftanın 7 günü, okul saatleri dışında da yaşanabilen, imkanları kullanılabilen mekanlar haline getirilmesi için çalışmalar yapılacaktır.

Okul bahçesinden başlanarak, kütüphane, bilgisayar, spor salonu ve diğer aktivite alanlarının yapıldığı mekanları velilerimizin kullanımına sunmak için projeler geliştirilecektir "dedi.

Kaymakam Kemal İNAN , eğitim kurumlarına geçmiş hayatında olduğu gibi Başkanlığı döneminde de destek veren Seydişehir Belediye

Başkanı Abdulkadir ÇAT'a teşekkür etti.

Eğitimci olmamakla birlikte Ankarada'ki hayatının tamamına yakınının Seydişehir'in eğitim ve öğretimine hizmet etmekle geçtiğini vurgulayan Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir ÇAT,"Eğitime yapılan yatırımı ülkemizin, milletimizin geleceğine yapılan yatırım olarak görüyoruz.

Göreve geldiğimiz günden beri İmkanlarımız ölçüsünde Seydişehir merkez, köy ve kasaba okulllarımızdaki öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitimlerini sürdürmeleri için katkı sağlıyoruz. Belediyeler Birliği üyesi bir Belediye olarak imkanlarımız nispetinde "Okullar Hayat Olsun Projesi " kapsamında bundan sonra da okullarımıza her türlü yardım ve katkıyı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Yaptıkları çalışmalarda okullara ne kadar önem verdiklerini çarpıcı bir örnekle açıklayan Başkan Abdulkadir ÇAT; "geçen yıl kullandığımız 850 bin TL'lik asfaltın 270 bin TL'sını okullarımızın bahçelerinin asfaltlanmasına kullandık" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal İnan Seydişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title