Haberler

Oktay Ekinci Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mimarlar Odası eski Genel Başkanı Gazeteci Oktay Ekinci, son yolculuğuna uğurlanıyor.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mimarlar Odası eski Genel Başkanı Gazeteci Oktay Ekinci, son yolculuğuna uğurlanıyor.

Geçirdiği beyin kanaması sonucu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Mimarlar Odası eski Genel Başkanı Gazeteci Oktay Ekinci için Türkiye Mimarlar ve Makine Mühendisleri Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nde tören düzenlendi. Törene Oktay Ekinci'nin eşi Zehra Ekinci, oğulları Kerem ve Esat Ekinci'nin yanı sıra çok sayıda mimar ve dostları katıldı.

Törende konuşma yapan Mimarlar Odası İstanbul Genel Başkanı Eyüp Muhçu, "Mimarlar Odası olarak çok değerli arkadaşımız, dostumuz Oktay Ekinci'nin mimarlığa, ülkemizin demokratik mücadelesine kattıkları nedeniyle taşıdığımız ağır sorumluluğun farkındayız. Biz meslek örgütü olarak anısına, yaptıklarına, düşüncelerini yaşatmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizden emin olabilirsiniz" dedi.

Oğlu Kerem Ekinci ise, "Adanmış bir hayat birçok şeyi yazılacak ve çizilecek. Hastanede son yazısını yazarken o yazının son yazısı olacağını bilmiyordu. Bir şeyler yapmaya çalışarak son günlerini geçirdi. Yaptıklarıyla tanınan ve bilinen bir insandı. Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Çok sevildiğini de hissediyorum, bu çok önemli bir şey. Vicdanıyla mücadele eden bir insandı" diye konuştu.

Oktay Ekinci, Cumhuriyet Gazetesi önünde düzenlenen törenin ardından ikindi namazını müteakip Şişli Camii'nden son yolculuğuna uğurlanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Oktay Ekinci İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title