Haberler

Muş'ta PKK Propagandası Yapan Öğretmen Mahkum Oldu

Güncelleme:

Muş'ta ortaokulda görevli kadın Öğretmen V.H.M., terör örgütü PKK propagandası yapmak suçlarından 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Muş'ta kent merkezindeki bir ortaokulda görev yapan Fen Bilgisi Öğretmeni V.H.M. hakkında, 'terör örgütü üyesi olduğu' ve 'PKK propagandası yaptığı iddiasıyla soruşturma başlatıldı. Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davada 4 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırılan Öğretmen V.H.M., tutuklanarak Muş Cezaevi'ne konuldu.

ÖĞRETMEN 4 YIL 8 AY HAPİS CEZASI ALDI

Muş Valiliği'nden yapılan açıklamada, kimliği belirtilmeyen kadın öğretmenin Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi'nce verilen 4 yıl 8 ay hapis cezasının kesinleşmesi üzerine tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

TERÖRİSTLERE YARDIM VE YATAKLIK EDENLERE OPERASYON DÜZENLENDİ

Bu arada Muş İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda teröristlere yardım ve yataklık edenlere yönelik 20 Nisan günü bir operasyon düzenlendi.

29 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Aralarında Bulanık Belediye Başkanı DBP'li Figen Elden Yaşar, İl Genel Meclisi üyesi DBP'li Seyithan Akkaya, DBP İlçe Eş Başkanı Selvi Kaya'nın da bulunduğu 29 kişi gözaltına alındı. İlk etapta gözaltına alınanlardan 6 kişi mahkemeye sevk edildi, 3'ü tutuklandı.

23 KİŞİNİN ADLİ İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

Bulanık Belediye Başkanı Figen Elden Yaşar, BDP İl Genel Meclis üyesi Akkaya, DBP İlçe Eş başkanı Selvi Kaya ile birlikte 23 kişinin adli işlemleri ise devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Ağır Ceza Mahkemesi Bulanık Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

pillow fighter:

BİR YUDUM SOLUK BİLE HARAM BUNLARA, SOLUTMAYIN ÜLKEMİN GÜZEL HAVASINDAN, SÜRÜN BAŞKA ÜLKEYE, SGİTSN!

27
4
yanıtYanıtla
kürt aydınlarını sindirme operasyonu:

öyle bir canavar yaratıyorsunuz ki sonunuz hayrola.

1
12
yanıtYanıtla
ETEKLİ HAİNLERE:

İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM İDAM

8
1
yanıtYanıtla
Hak partili:

Ak parti propagandası yapmayan haindir

1
6
yanıtYanıtla
a tim:

biri kuyuya tas atiyor diger deli ise herkese kara calmak kolay tamamda böyle yaparsan oh ne iyi sen benim isime gelmezsen hemen pkk li öyle kolayki türkiyede 1 insani harcamak

1
4
yanıtYanıtla
at gitsin:

arkadaş görevden atın bundan eğitimci olmaz olsa olsa vatanı bölen olur

5
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

TÜRKLERDE CİHAN HAKİMİYETİ ÜLKÜSÜ VE EVRENSEL DİN İSLAMİYET. . . 26 AĞUSTOS 1922 Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm''''ın. Yahya Kemal Beyatlı ( 1884 - 1958 )

4
0
yanıtYanıtla
RAHMET KURUÇEŞME:

Verilen ceza çok az. Böyle hukuk olmaz. Lütfen terörle ilgili bu yasayı değiştiriniz. En az 10 yıl olmalı ki aklı başlarına gelsin.

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KENAN EVREN PAŞA ZAMANINDA BUNLARI TAVUK ETMŞTİ GIK GIK SESLERİ ÇIKMAZDI YUMURTA EDEMEZLERDİ YAŞA ENVER PAŞA ÇOK YAŞA HEPSİNİ TAVUK ETMİŞTİN BUNLARI PAŞA ÇOK YAŞA GIK GIK NEFESLERİ ÇIKMAZDI HAİNLERİN EVREN PAŞA ASLAN PAŞA ÇOK YAŞA

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

BU HAİNE 1923 YIL HAPİS VERİN CUMHURİYETİN KURULUŞU ONA HEDİYE OLSUN BU TARİH DERS OLSUN 1923 TÜRKİYE CUMHURİYETİ HAPİS CEZASI VERİN AKLI BAŞINA GELSİN BUNLAR VATAN HAİNİ ZEDUŞTLARDIR AF ETMEYİN

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title