Haberler

Muharrem İnce'ye canlı yayında zor soru: Son seçimde sandığa sahip çıkmadınız, size niye güvenelim?

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'ye katıldığı canlı yayında "Son seçimde sandığa sahip çıkmadınız, size niye güvenelim? Yarın yine 'Adam kazandı' diye mesaj mı atacaksınız?" sorusu yöneltildi. İnce bu soruya, "O mesajı ben açtım, pişman mısın, pişmanım. CHP görevini yapmamış. 12 bin 843 sandığa gözlemci koymamış CHP. Bu 4 milyon oy demek. Beni satmışlar resmen satmışlar!" diye yanıt verdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Habertürk canlı yayınında Fatih Altaylı'nın konuğu oldu. Programda İnce'ye dikkat çeken bir soru yöneltildi.

"SİZE NİYE GÜVENELİM"

"Son seçimde sandığa sahip çıkmadınız, size niye güvenelim? Yarın yine 'Adam kazandı' diye mesaj mı atacaksınız?" sorusuna yanıt veren İnce, yaşananlardan CHP'yi sorumlu tuttu.

"BENİ SATMIŞLAR RESMEN"

"Adam kazandı" diye mesaj attığına pişman olduğunu söyleyen İnce, "Mansur Yavaş bir kaybetti, bir daha kaybetti, kazandı. Kılıçdaroğlu 13 kere kaybetti, ben bir kere kaybettim. Bir kere penaltı kaçırdım. O mesajı ben açtım, pişman mısın, pişmanım. Ben diyeceğim ki, ' seçim ikinci tura kaldı'. Kaybettiğimi bilmiyorum, kazandığımı bilmiyorum. CHP görevini yapmamış. Ben Cumhurbaşkanı adayıyım. 12 bin 843 sandığa gözlemci koymamış CHP. Bu 4 milyon oy demek. Bu kadar sandığa gözlemci koymazsanız. YSK'nın bu belgesi ortada iken bana daha seçim gecesini sormak. Beni satmışlar resmen satmışlar!" dedi.

"BENİM HATAM PARTİME GÜVENMEKTİ"

İnce sözlerine şöyle devam etti: "Binim hatam partime güvenmekti. Ben o gençlik, kadın kolları, ilçe başkanlıkları canım ciğerdi. Yukarıda operasyon yapan bu sistemi göçertti. Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu neredeydi? Herkes bana soruyor. Beni o akşam hançerlediler."

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Muharrem İnce Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

Ayşegül Öztabak:

oy çalındı diyenler oy çalıyor çok şahit oldum sayımlarda ordu gibi gözlemciler akp nin mhp nin oyunu azıcık mühür kaydı diye geçersiz saydırıyolar helede sandık başkanıda onlardansa itirazsız geçersiz. chp ve hdp oylarına gelince mühür iki yere basılsa bile geçerli sayıyorlar

38
90
yanıtYanıtla
ERKAN :

sen o gece bitirdin kendini

62
9
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

işine gitttt. bu ülkede ennn işe yaramaz, en güven vermeyen aday sensin. solcu olsam chp ye dindar olsam akp ya da erbakana, milliyetçi isem mhp ya da iyi partiye oy veririm. sana ne diye oy vericem. tek derdin var yıllardır: o da koltuk

30
41
yanıtYanıtla
Ihsan Akyurt:

adam bu konuda haklı ;ne demek 12 BİN sandık sahpsiz ya???

20
43
yanıtYanıtla
ismail dokuz:

İnce ince karıştırıyorsun yine

49
12
yanıtYanıtla
sinan öztürk:

Benı sattılar dıyorsun ee ıkıncı turda mıllet ıttfakını desteklıyeseksin senı satanla beraber yok yürürsen senin neyine güvenelim-2-

38
21
yanıtYanıtla
Shef :

Algıya bak ! Sanki Muharrem İnce kendi başına seçime girmiş gibi, Laa adımı siz sokmadınız mı? Neden sandıklara sahip çıkmadınız o zaman. Adam tek başına nasıl yapsın bunu ? Hani örgütünüz, partiniz ?

12
36
yanıtYanıtla
bekir yapici:

iyide mücadele etmeden itirazda bulunmadan sana oy verenlere bir tesekkür bile etmeden niye daha resmi sonuclar aciklanmadan o aksam tüydün piyasadan kayboldun kendini sorgulamadan sadece chp´yi suclayarak secmenine yaptigin ihanetten siyiramazsin.

27
7
yanıtYanıtla
Olcay ŞADAN:

Bu kadar rahat soru sorup cevap almak istedik yıllarca fazla birşey değil..

27
5
yanıtYanıtla
TC Behçet Korkmaz:

Muharrem bey her şeyin doğrusunu söylüyor.CHP sattıimi sattı bir cumhurbaşkanı adayına Muharrem gel buraya demek seçimi oyun saniyor .CHP Muharrem ile kaybetmedi şimdi HDP ile ittifak olması kaybettirdi.hoş geldin yeni genel başkan ????

2
20
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title