Haberler

Michelle Obama, Kız Çocukları ile Bir Araya Geldi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Marakeş caddeleri Michelle Obama, Merly Streep ve Freida Pinto'nun gelişi Michelle Obama'nın konuşması Etkinliği takip eden basın mensupları Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, Fas ziyareti kapsamında düzenlenen etkinlikte kız çocukları ile bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Marakeş caddeleri

Michelle Obama, Merly Streep ve Freida Pinto'nun gelişi

Michelle Obama'nın konuşması

Etkinliği takip eden basın mensupları Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Barack Obama'nın eşi Michelle Obama, Fas ziyareti kapsamında düzenlenen etkinlikte kız çocukları ile bir araya geldi.

Marakeş'te düzenlenen etkinlikte, Obama'ya kızları Malia ve Sacha'nın yanı sıra ABD'li film yıldızı Merly Streep, Hindistanlı aktris ve model Freida Pinto eşlik etti.

Programda konuşan Obama, Faslı kız çocuklarına yönelik, "Hedeflerinize ulaşabilmek, ülkenizin kalkınmasına katkıda bulunabilmek ve kendi hayallerinizi gerçekleştirebilmek için eğitiminizi sürdürmelisiniz. Eğitim görmeniz için karşınıza çıkacak tüm engelleri aşmak zorundasınız." dedi.

Toplumun kalkınmasının temel taşlarından birinin kadınlar olduğunu belirten Obama, "Potansiyel zorluklara ve engellere rağmen kızlarımız yılmadan eğitimlerine devam etmeli. Hedefimize ulaşmak ve başarılar elde etmek için hiçbir zaman umudumuzu yitirmeden çalışmalıyız. Başarımızın önündeki en tehlikeli engel umudu yitirmektir." ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Barack Obama Freida Pinto Marakeş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title