Haberler

MHP Osmaniye Bahçe Belediye Başkan Adayı Ömer Okan Fettahlıoğlu Kimdir?

Güncelleme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Osmaniye Bahçe Belediye Başkan Adayı'nın Ömer Okan Fettahlıoğlu olduğunu açıkladı. Bahçe Belediye Başkan Adayı olan Ömer Okan Fettahlıoğlu kimdir?

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde MHP'nin Osmaniye Bahçe Belediye Başkan Adayı açıklandı. Ömer Okan Fettahlıoğlu31 Mart seçimlerinde aday gösterildi. Peki, Ömer Okan Fettahlıoğlukimdir, nerelidir, mesleği nedir?

ÖMER OKAN FETTAHLIOĞLU KİMDİR?

Ömer Okan Fettahlıoğlu, 1975 yılında Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde doğdu. Lisans eğitimini Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur. Yüksek lisansını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'de, doktorasını ise Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'de tamamladı.

Ömer Okan Fettahlıoğlu 2016 yılından bu yana Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'de, Akademik Teşvik Ön Değerlendirme Kurulu İİBF İşletme Bölüm Komisyon Üyeliği yapmaktadır. Uzmanlık alanları arasında, Davranış Bilimleri, İşletme Yönetimi, Girişimcilik,Yönetim Psikolojisi, İnsan Kaynakları yer almaktadır. Uluslararası hakemli dergilerde bir çok makalesi yayınlanan Fettahlıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'den Bahçe Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ömer Okan Fettahlıoğlu Osmaniye Bahçe Bahçe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title