Haberler

MHP Kayseri İl Başkanı'ndan Genel Başkan Adayı Şahin'in Sözlerine 'Ucube' Açıklaması

MHP genel başkan adayı Seyfi Şahin'nin, genel başkan seçilmesi halinde ilk seçimde MHP'yi iktidara taşıyacağını iddia ederek, "Anıtkabir sütunlarının üzerine kubbe koyacağız."

MHP genel başkan adayı Seyfi Şahin'nin, genel başkan seçilmesi halinde ilk seçimde MHP'yi iktidara taşıyacağını iddia ederek, "Anıtkabir sütunlarının üzerine kubbe koyacağız. Atatürk'ün mezarına 'Ruhuna Fatiha' yazacağız" açıklamasına MHP Kayseri İl başkanı Mete Eke tepki gösterdi. Eke, partisinin Kayseri eski milletvvekili Seyfi Şahin'in açıklamalarını 'ucube' olarak değerlendirip, Şahin'i yaşadığı Kayseri'de hiçbir delegenin desteklemediğini söyledi.

MHP İl Başkanı Mete Eke, partinin 10'uncu Büyük Kurultayı yaklaşırken çok sayıda adayın çıkmasının, MHP'ninin zenginliği açısından sevindirici olmakla beraber, çeşitli gazete ve televizyonlara yapılan açıklamaların hem Milliyetçi Hareket Partisi camiasını, hem ülkücüleri hem de Türk kamuoyunu düşünceye sevk ettiğini dile getirdi. Eke yaptığı yazılı açıklamada genel başkan adayı Seyfi Şahin'i hedef alarak şöyle dedi:

"Genel başkanlığa aday olmuş kişilerin her söylediği söz partimizi ilgilendirmemektedir. Hangi şartlarda ve hangi mecrada olursa olsun Türk Milleti'nin hoş görüsüne uymayan, kabul edilmesi sıkıntılar doğurabilecek mülahazalara açık bir şekildeki yapılan açıklamaların Milliyetçi Hareket Partisi gibi mazisi ve geçmişi itibariyle derin ve engin tecrübelerle dolu olan bir partiye aday olan şahısların bu şekildeki yaptıkları açıklamalar son derece yanlış, son derece yakışıksızdır. Kayseri'de oturan adaylardan Seyfi Şahin, yaptığı bir açıklamada, 'Anıtkabir'in sutunlarına kubbe yaptıracağım, Atatürk'ün ruhu için Fatiha tabelası yazdıracağım' sözleri manasız ve maksadını aşan sözlerdir. Bu gibi ifadeler, şahsi ifadeleri olup, partimizin hiçbir yetkilisi tarafından düşünülen, konuşulan, sarf edilen sözler değildir. Devlet Büyüklerimizi Rahmet ve şükranla anmak her Türk vatandaşının asli görevi iken çeşitli spekülasyonlara yol açacak ifadelerde bulunmak, doğru değil kesinlikle kabul edilir bir yönü yoktur. Çeşitli illeri gezerek bir takım ucube açıklamalar yapan Seyfi Şahin'i kendi yaşadığı Kayseri'deki hiçbir üst kurul delegasyonu desteklememekte, bu sebepten olacak ki bu tip açıklamaları da Kayseri dışında yapmaktadır. Bulunduğu şehrin delegasyonun desteğini almadan aday olmak hangi akla hizmet, o da düşündürücüdür." - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Seyfi Şahin Anıtkabir Kayseri Politika Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title