Haberler

Marley Saatler Yeni Yılda 'Sevgi'ye Ayarlandı!

Güncelleme:

Çevre dostu malzemelerden üretilen ve Bob Marley'in hayat felsefesini yansıtan Marley saatler ile yeni yılda zaman duracak!

Efsane reggae solisti Bob Marley'in 'tek sevgi tek dünya' anlayışından yola çıkılarak yaratılan Marley markalı ürünler yılbaşında sevdiklerinizi mutlu edecek.

Tasarım harikası Marley saatlerle sevdiklerinizle birlikte her dakikanın keyfini çıkarabilir, reggea efsanesini kolunuzda yaşatabilirsiniz.

Bob Marley'in felsefesine uygun çevreye duyarlı olarak üretilen saatlerde sürdürülebilir şekilde temin edilmiş ahşap, geri kazanılmış deri, geri dönüşümlü metal ve organik pamuk kumaş gibi özel çevre dostu malzemeler kullanılıyor. Tüm Marley saatleri geri dönüştürülebilir ve tekrar kullanıma yönelik ambalajlarda sunuluyor. Örneğin Marley saat kutuları kalemlik ve bardak altlığı gibi çeşitli farklı amaçlarla kullanılabiliyor.

Deri ve kumaş kayış seçenekleriyle sunulan, sertleştirilmiş mineral kristal cam kullanılarak üretilen Bob Marley saatler 50 metreye kadar su geçirmiyor. Ayrıca saatlerde kaliteli Japon mekanizması kullanılıyor.

Gri, bej, kahverengi ve siyah tonların kullanıldığı saatler, görünümde şık, kullanımda sportif ve rahat modelleri tercih edenler için eşsiz bir seçim olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bob Marley Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title