Haberler

Mansur Yavaş'tan CHP'lileri Kızdıracak Konuşma

Güncelleme:

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın, 1980 öncesi solcularına yönelik ağır hakaretlerde bulunduğu ortaya çıktı.

CHP Ankara adayı Mansur Yavaş, Ankara'da hem CHP tabanına hem de MHP tabanına hitap edecek isim olarak ön plana çıkıyor. 

Ancak, CHP gençliğinin idol isimleri Deniz Geçmiş, Yılmaz Güney ve Eşber Yağmurdereli ile ilgili ağır eleştirileri basına yansıyan CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yavaş'ın bu sefer de 80 öncesi solcularına yönelik ağır sözlerini içeren görüntüleri ortaya çıktı. 

ÇOK TEPKİ ÇEKECEK SÖZLER

Yavaş yıllar önceki bir mitingde CHP'lilerin tepkisini çekecek şu sözleri sarf ediyor:

"Komünizmj, insanlara mutluluk değil, açlık, sefalet, fuhuş ve rezillik veriyor. Başka bir şey vermiyor. Bizler 80 öncesi hiç bir şey yapmadıysak, bu uğurda ölerek memleketi komünist yapmadık. Analarımızın, bacılarımızın bu şekilde Nataşa olmalarını önledik".

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eşber Yağmurdereli Yılmaz Güney Mansur Yavaş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

çağlarcaglarinho1989@hotmail.com:

kominzm ile solculuk çok farklı olaydır önce bunu bi öğrensin bu haberi çıkartanlar

30
14
yanıtYanıtla
cemrecemre.cevikoz@gmail.com:

Komünizm bir Solculuk çeşididir desek en doğrusu olur mu? Solculuğun kanımca biraz uç ve devletin tekelinde yürütülen solculuk çeşidi gibi (çok çok çok basit özet geçtim)

yanıt0
yanıt0
İNANMAMcengiz.kudretlioglu@gmail.com:

Ülkücüler arasından dönek çıkacak deseler inanmazdım ne yazıksa ki çıktı.

16
21
yanıtYanıtla
KRALsevmek_ve_unutulmak_18@hotmail.com:

Solcular koyundur balık hafızaları ile millete meydan okur ahkam keserler ama Dersim de üstlerine uçak kaldırıp kendilerini katleden parti olan chp ye toz kondurmazlar... Ve bu mansur yavaş a da oy verirler elbetteki çünkü onlar parti tutmuyor takım tutuyor...

15
22
yanıtYanıtla
cemrecemre.cevikoz@gmail.com:

Sanki koyun olan Sağcı hiç yoktur, öğretmenlerini atamayan, tersanelerde işçi güvenliğini sağlamadıkça sağlamayan, imar izinlerini verip sonra çarpık yapı deyip deyip kamulaştıran, zorunlu kentsel dönüşüme sokan AKP'ye tekrar oy verecek Sağcı yok memlekette

yanıt0
yanıt0
CHP birliğisevmek_ve_unutulmak_18@hotmail.com:

CHP spor taraftarları bu yeni transfer kendilerine küfür etse bile bağrına basarlar ... Dilediği kadar hakaret etsin önemli olan CHP spor un şampiyon olması ve çıkarıdır :)

19
15
yanıtYanıtla
EAerdal.aydogan@hotmail.com:

NE SAĞI NE SOLU NE KOMİNİZMİ NE FAŞİZMİ AŞIN LA BUNLARI ARTIK AŞIN..DEDELERİMİZ BU KAVRAMLARIN HİÇ BİRİNİ BİLMEZDİ BİZE NOLUYO NE GEREK VAR BU BATININ DAYATMASI İDEOLOJİLERE AYRIŞIMLARA.

31
2
yanıtYanıtla
esonmezdagsssonmezdag@hotmail.com:

melih gokcek hergun aaret ediyorya sade makarnacilarinmi oyuyla seciliyor ben bir cumhuriyeci olarak gec bun lari gec

14
19
yanıtYanıtla
CHPeskidiyorgunum3434@hotmail.com:

CHP zihniyeti budur işte mhp birini aday yapmak bundan sonra oyum BDP ye tek dürüst siyasi partidir emin olun bu ülkeye demokrasiyi getirebilecek tek partidir

10
21
yanıtYanıtla
islam fatihiosmanermhp@gmail.com:

sağ seçmene sesleniyorum oyun var Ankara da Mansuru chp ye İnsanları kandırmak için getirdiler Chp aynı chpdr burda cemaat gibi gözükenler var isim kullananlar var itimat etmeyin inanmayın. Tüm sağ görüşlü dini bütün kardeşlerimiz oyuna gelmesin ne olur Mevlüt hocayı inançlı kişileri seçin.

9
20
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title