Haberler

Manisa'da Fetö'nün Eski İl İmamı 2 Kişi Gözaltında

MANİSA'daki FETÖ soruşturmasında örgütte bir dönem 'il imamı' olarak görev yaptığı ifade edilen Mehmet Erdoğan ile Mesut Yıldırım, polis tarafından gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildi. Ayrıca 21 gün önce gözaltına alınan MHP Manisa eski Milletvekili olan eski Baro Başkanı Avukat Zeynel Balkız'ın da aralarında bulunduğu 13 avukat, bugün tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

Darbe girişiminin ardından Manisa'da da yürütülen soruşturma kapsamında önce mal varlıklarına el konulan ve 21 gün önce gözaltına alınan MHP Manisa eski milletvekili ve eski Baro Başkanı Avukat Zeynel Balkız'ın da aralarında bulunduğu 13 avukat bugün adliyeye sevk edildi. Öncesinde Balkız ile birlikte gözaltındaki avukatlar S.Y., H.G.O., A.B., M.G., H.B., A.Ö., E.E., M.H., B.M., S.Ç., S.E. ile A.D. Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından şüpheliler tutuklama istemiyle adliyeye gönderildi.

MANİSA ESKİ İMAMI 2 KİŞİYE GÖZALTI

Soruşturma kapsamında bu sabah 'FETÖ'nün Manisa eski İl İmamları' olduğu ifade edilen İzmir'de görev yapan Öğretmen Mehmet Erdoğan ile emekli öğretmen Mesut Yıldırım ise evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. İki şüpheli, Manisa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Öte yandan bir süre önce tutuklanarak cezaevine gönderilen Manisa Halk Sağlığı İl Müdürü Ziya Tay'ın kardeşi Tahir Tay da bugün sağlık kontrolünden geçirildi. Bir haftadır gözaltında olan Tahir Tay, sağlık kontrolünden çıkarılırken kameralara, "Sayın başbakanım hani OHAL çerçevesinde vatandaşlara dokunulmayacaktı" dedi. Tay, daha sonra tekrar emniyete götürüldü.

- Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Erdoğan Zeynel Balkız Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title