Haberler

Maltepe Belediye Başkanından Kadir Has'ın Sözde Vasiyetiyle İlgili Açıklama

Kadir Has'ın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulunan Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, Gazetelerde Çıkan Has'ın Vasiyetiyle İlgili Olarak "Yok Öyle Bir Şey. Kendisiyle Görüşüp İstişarelerde Bulunduğumuz Zamanlar Oldu" Dedi.

Kadir Has'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse, gazetelerde çıkan Has'ın vasiyetiyle ilgili olarak "Yok öyle bir şey. Kendisiyle görüşüp istişarelerde bulunduğumuz zamanlar oldu" dedi.

Geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı Amerikan Hastanesi'nde hayatını kaybeden Kadir Has'ın Maltepe Küçükyalı'daki evine ziyaretçi akını devam ediyor. Maltepe Belediye Başkanı Fikri Köse de aileye taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta basın mensuplarının sorularını cevaplayan Köse, "Hepimizin başı sağ olsun. Türkiye için çok acı bir kayıp. Türkiye'ye çok büyük hizmetlerde bulundu" dedi.

Köse, basın mensuplarının gazetelerde çıkan ve Kadir Has'ın kendisinden cenazesini kaldırmasını vasiyet ettiği yönündeki sorularına ise "Yok öyle bir şey. Kendisiyle zaman zaman görüşmelerimiz oluyordu. Çok hayırsever bir insandı. Yüz yüze görüşüp istişarelerde bulunduğumuz zamanlar oldu" diye karşılık verdi.

Öte yandan Kadir Has'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan Bayraktar Holding onursal başkanı Hüseyin Bayraktar da Kadir Has'ı kaybetmenin büyük bir kayıp olduğunu söyleyerek baş sağlığı dileklerinde bulundu.

(RA-ED-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title