Haberler

M.Kemalpaşa'da Sahne Miniklerin

Güncelleme:

Mustafakemalpaşa BUSMEK tiyatro sınıfımız ve Uğur Böceği Kültür Merkezi sınıfı öğrencilerinin hazırladığı Neşeli Saatler ve Kasaba Komedi tiyatro oyunları Belediye Düğün Salonu'nda 10 Haziran ve 13 Haziran 2017 tarihlerinde sahnelendi .

Mustafakemalpaşa Belediyesi Başkanı Sadi Kurtulan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler ve Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü İbrahim Karaman, BUSMEK Proje Yöneticisi Eyüp Arda, öğretmeler ve çok sayıda tiyatrosever katıldı.

Eğitmen Zafer Uğur yönetmenliğinde sahnelenen oyunlar keyifle ve kahkahalarla izlenerek Mustafakemalpaşalılardan tam not aldı.

Kasaba Komedi oyununda, Askerler, Köy Kahvesi, Yemekteyiz, Bela Hüseyin isimli skeçlerden oluşurken; Neşeli Saatler oyununda da Otobüs, Emlakçı, Cimri Baba skeçleri sahnelendi.

Oyunların ardından BUSMEK yöneticileri öğrencilere çiçek eşliğinde sertifikalarını dağıttı ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile beraber hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafakemalpaşa Zafer Uğur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title