Haberler

"Kutlamalarda Aşırıya Kaçmayın"

Mustafa Göktaş, Yeni yıl dolayısıyla yılbaşı kutlamaları ve bir dizi harcamalar hakkında uyarıda bulundu.

BANKA KREDİLERİNE DİKKAT

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, "Yılbaşı geliyor ve önümüzde yeni bir yıl var. Tüketiciler çok dikkat etsinler. Bankaların şu sıra tv ekranlar4ında sizlere sunduğu cazip reklâmlarına kanıp türlü çeşitli kredilere bulaşmasınlar. Krediyi almak kolay geri ödemek zor… Geliriniz belirli gideriniz gün geçtikçe artıyor. Aldığınız kredi başınıza bela olacaktır. Faizlendirme seçeneklerine kanıp sunulan hizmetlere balıklama dalmayınız" dedi.

KREDİ KARTLARINA DİKKAT

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, "Ayrıca önemli bir hususta kredi kartı kullanımı ve harcamaları. Kredi kartı kullanımını bilmeyenler bunu başlarına bela ediyorlar. Şu kartınız varsa şu kadar taksit yapıyoruz seçenekleri ile karşınıza çıkan mağaza ve AVM lere dikkat edin. Sonuçta sıkıntıya düşen, zarar eden siz olacaksınız. Harcamalarınıza özen gösterin. Olmayan parayı harcamayın. Geleceğinizi ipotek altına almayın. İmkânlarınız dışına çıkmayın. Taksit imkânları ve türlü çeşitli seçenekler ile kredi kartına sarılıp alış veriş çılgınlığına kapılmayın. Özellikle yılbaşı gecesi diyerek yeni yıla giriyoruz diyerek ihtiyacınız yokken türlü çeşitli mal ve hizmeti satın almayın. 2012 yılı ekonomik bağlamda daha sıkı ve zor geçecek. Bu nedenle tasarrufa yönelin. Şu da ucuzlamış, bu da ucuzlamış diyerek alış veriş çılgınlığına kapılmayın" dedi.

ÇAM KESMEYİN

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, "Ağaç bir canlıdır. Senin benim gibi yaşamaya hakkı var. Ayrıca Ağaç doğanın en temel taşıdır. Ağacı kesmek doğayı yok etmektir. Doğayı yok etmek kendi yaşamımızı yok etmektir. Yılbaşı gecesi kutlayacağız diye çam fidelerini ve çam ağaçlarını lütfen kesmeyiniz. Kestirmeyiniz. İlla kutlama yapacaksanız hazır plastik çamlar var onlar ile yapınız" dedi.

2012 BARIŞ HUZUR VE MUTLULUK GETİRSİN

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, "Çok zor günlerden geçiyoruz. İçte ve dıştaki gelişmeleri birlikte yaşıyoruz. 2012 yılının barış, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyoruz. Bu bağlamdı Başta tüm vatandaşlarımızın sonrasında tüm dünya milletlerinin yeni yılını kutlarız" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title