Haberler

Kula'daki market yangınının kamera görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Manisa'nın Kula ilçesinde bir markette çıkan yangına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Yangının elektrik tesisatından çıktığı ve yanıcı maddelerin alev almasıyla büyüdüğü görülüyor.

- Kula'daki market yangınının kamera görüntüleri ortaya çıktı

Elektrik tesisatından çıkan yangın patlamalara neden oldu

MANİSA - Manisa'nın Kula ilçesinde geçtiğimiz günlerde bir markette meydana gelen yangına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İşyeri sahibinin işyerinde bulunmadığı bir sırada yanıcı maddelerin yer aldığı rafa yakın bir noktada elektrik tesisatından çıktığı görülen yangının, yanıcı maddelerin alev almasıyla büyüdüğü görülüyor.

Kula'nın merkez mahallesi olan Akgün Mahallesi Divlit Caddesi'nde 8 Temmuz Cumartesi günü sabah saat 10.00 sıralarında meydana gelen market yangınına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İşyerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde market sahibinin işyerinde bulunmadığı sırada yanıcı maddelerin yer aldığı rafın hemen yanında elektrik tesisatından dumanlar yükseldiği görülüyor. Kısa bir sürede alev alan elektrik tesisatından kaynaklı patlamaların da görüldüğü görüntülerde kolonya, çakmak gazı, sinek ilacı ve oda parfümleri gibi yanıcı maddelerin alev almasıyla yangının işyerini sardığı görülüyor.

İşyerinin üst katında ikamet eden işyeri sahibinin ailesi ile mahalleli vatandaşların patlamaları ve işyerinden çıkan alevleri fark etmesinin ardından ihbar edilen olayda, kısa sürede olay yerine gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Kula İtfaiye Amirliği ekipleri, yangını üst katlara ve diğer evlere sıçramadan kontrol altına almıştı.

Büyük çapta maddi hasara neden olan yangından dolayı işyeri ve içerisindeki malzemeler kullanılamaz hale geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güvenlik Kamerası Manisa Kula Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title