Haberler

Konya'da İki Erkek Cesedi Bulundu

Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı Atakent beldesi yakınlarında ormanlık alanda biri Avusturya uyruklu 2 kişinin cesedi bulundu.

Konya'nın Akşehir ilçesine bağlı Atakent beldesi yakınlarında ormanlık alanda biri Avusturya uyruklu 2 kişinin cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Atakent beldesinde oturan çiftçi İhsan Doğan (37) traktörle bahçesine gittiği sırada, Güllü Orman Tokat mevkiinde çalılıklar arasında kıyafet fark etti. Kıyafetleri dikkatlice inceeyen Doğan, yerdekilerin ceset olduğunu anlayınca jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma, çevre güvenliği alarak inceleme yaptı. Yapılan ilk incelemede, cesetlerden birinin Avusturya uyruklu Herald Weib (52) isimli şahsa, diğer cesedin ise Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Dedeçam Beldesi'nde oturan Ramazan Kaplan'a (52) ait olduğu belirlendi. Cesetler üzerinde yapılan inceleme ise şahısların vücudunda darp izine ve kurşun izine rastlandığı belirtildi.

Ormanlık alanda cesedi bulunan Avusturyalı Herald Weib'in 2 Ekim tarihinde Antalya Havalimanı'ndan Türkiye'ye giriş yaptığı ve Ramazan Kaplan isimli şahısla birlikte ortak besicilik yapmak istedikleri bu sebeple de Akşehir ve bölgesinde damızlık hayvan ve traktör araştırması yaptıkları öğrenildi. Ölen iki kişiden, Perşembe gününden bu yana haber alınamadığı öğrenildi.

Jandarmanın ve savcının olay yerinde yaptığı araştırmalardan sonra iki kişinin cesedi, otopsi için Akşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Avusturya Akşehir Atakent Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title