Haberler

Kongredeki Sıcak Sosyal Medyada Gündem Oldu

Güncelleme:

AK Parti'nin 1. Olağanüstü Kurultayı'nda salondaki aşırı sıcak sosyal medyanın gündemindeydi. Yıldıray Oğur, "Yeni Türkiye mümkünse klimalı olsun" diye tweet attı.

Ankara Arena kompleksi yaklaşık 20 bin kişiyi ağırlayabilecek şekilde kuruldu. Ancak Ak Parti'nin kongresi için salona 30 bine yakın kişi gelince, salonun havalandırma sistemi iflas etti.

KİTAPÇIKLAR YELPAZE OLDU

Sıcak nedeniyle bunalanlar, çareyi herkese dağıtılan Erdoğan'ın 32 sayfalık konuşmasını içeren kitapçıkları yelpaze gibi kullanarak, serinlemeye çalıştı.

SICAK SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Gazeteci Yıldıray Oğur'un "Yeni Türkiye mümkünse klimalı olsun" tweetine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten gülücükle onay geldi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Yıldıray Oğur Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

hasmetli:

Boynun devrilsin!

1
3
yanıtYanıtla
YUSUF MEHMET:

adamın biri bedeniyle taşıma işi yapıyormuş bunun için de bir tane ipi varmışbu bir ipin hesabını verememişmiktarları bile bilinmeyen servetlerin hesabı nasıl sorulacak onu da ALLAH BİLİR

1
0
yanıtYanıtla
türk:

bu bir işaret !!!

0
0
yanıtYanıtla
K.MARAŞLI:

İLK DEFA ALIN TERİ DÖKEN BİK İKTİDAR GELDİ COKK ŞÜKÜR. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN YÜZDE ELİYİ GECKİNİZ SADEC TÜRKİYEDE DUA EDEN DURMAK YOK YOLA DEVAM DAVA YOLUMUZ BİZİM

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title