Haberler

"Kıyafet Bağış Projesi"

Güncelleme:

Ceyda Düvenci'nin destek olduğu Ariel ve Migros'un "Kıyafet Bağış Projesi" 10 bin çocuğu 10 bin yepyeni kıyafet ile mutlu etti.

Acil İhtiyaç Projesi Vakfı'nın giysi dağıtımı ve Ariel'in marka yüzü ünlü oyuncu Ceyda Düvenci'nin çocuklara yazılan notları teslim ederek destek verdiği "Kıyafet Bağış Projesi", 10 bin yüzü gülümsetmek üzere yola çıktı. "Kıyafet Bağış Projesi" ile Migros Mağazalarından alınan her Ariel markalı ürünle, yardıma ihtiyacı olan 10 bin çocuğa yeni ve tertemiz giysiler hediye edildi.

Migros ve Ariel işbirliği ile gerçekleşen ve 21 Kasım'da sona eren kampanya süresince Acil İhtiyaç Projesi Vakfı, her mahallede yardıma ihtiyacı olan binlerce çocuğa yepyeni giysiler ulaştırdı. 10 bin çocuğa yeni kıyafetlerin ulaştırıldığı bu anlamlı projede, Ceyda Düvenci de desteği ile yer aldı. Ceyda Düvenci proje kapsamında, çocuklara ulaştırılmak üzere yazılmış sevgi dolu notları tek tek okudu ve kıyafetlerin dağıtımında bu notların çocuklara ulaşmasına destek oldu.

"Bir oyuncu ve bir anne olarak, yardımın, bir çocuğun yüzünde gülümseme görmenin değerinin eşsiz olduğunu düşünüyorum" diyen Ceyda Düvenci, "Bu nedenle, binlerce çocuğun gülümsemesinde katkıda bulunmama olanak sağlayan Ariel'e ve Migros'a teşekkür ederim. Bildiğiniz gibi toplumumuzda yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemi her zaman çok yüksek olmuştur, bu güzel duygu ortamında toplumsal bir duyarlılık örneği göstererek 10 bin çocuğa kıyafet temini için olanak sağlayan tüketicilere de bir anne olarak teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ceyda Düvenci Migros Ariel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title