Haberler

Kırkpınar'da Altın Kemer Sahibini Buluyor (4)

Finalin ADI: ORHAN OKULU, OSMAN AYNUR 654'ncü Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde yarı finalde rakibi İsmail Balaban'ı puanlamada yenen Orhan Okulu ile Serhat Balcı'yı yenen Osman Aynur finale yükseldi.

Finalin ADI: ORHAN OKULU, OSMAN AYNUR

654'ncü Tarihi Kırkpınar Güreşleri'nde yarı finalde rakibi İsmail Balaban'ı puanlamada yenen Orhan Okulu ile Serhat Balcı'yı yenen Osman Aynur finale yükseldi. Aynur ile Okulu altın kemer için mücadele edecek.

SELİM YENİDEN AĞA

Kırkpınar'da 6 kez ağalık yapan işadamı Seyfettin Selim, ağalık ihalesini 361 bin lira vererek yeniden kazandı. İhaleye giren Olcay Seçilir ise 325 bin lirada çekildi. Ağalığı yeniden kazandığı için mutlu olduğunu amacının Kırkpınar'a hizmet etmek olduğunu ifade eden Selim, "ben bu sene Kırkpınar ağalığını düşünmüyordum.

Ancak Edirne Belediyesi bana bir jest yaparak tribünlerden birine benim adımı verdi. Bende bu jesti karşılıksız bırakmamak için yeniden ihaleye girdim" dedi. Ardından ağa Selim ve beraberdekiler tribünleri dolaşarak selamladı. Çevresindekiler Kırkpınar ağası Selimi omuzlarda taşıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Aynur Kırkpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title