Haberler

Kırıkkale - Karayolu Ve Hastanede Anlamlı Bayramlaşma

Kırıkkale'de Ramazan Bayramı'nın İlk Gününde Trafik Ekipleri Karayolunda Sürücülerin Bayramlarını Kutlayıp, Çikolata İkramında Bulunurken, Trafik Uyarılarını da İhmal Etmediler. Kentin Üst Düzey Yöneticileri İse Hastanede Yatan Hastaları Ziyaret Edip, Bayramlarını Kutladılar.

KIRIKKALE'de Ramazan Bayramı'nın ilk gününde trafik ekipleri karayolunda sürücülerin bayramlarını kutlayıp, çikolata ikramında bulunurken, trafik uyarılarını da ihmal etmediler. Kentin üst düzey yöneticileri ise hastanede yatan hastaları ziyaret edip, bayramlarını kutladılar.

KARAYOLLARINDA BAYRAMLAŞMA

Kırıkkale bölge ve merkez trafik ekipleri, ayrı ayrı bölgelerde yaptıkları kontroller sırasında hem sürücülere uyarıda bulundular, hem de bayramlarını kutlayıp, çikolata ikramında bulundular. Bölge trafik ekipleri Kırıkkale Ankara karayolunda, şehir içi trafik ekipleri ise şehirlerarası otobüs terminali önünde kontrol yaptılar. Bölge trafik Müdürü Hacı Ömer Aktürk, ôAmacımız, yakınlarını ziyarete giden sürücülerimizin yanlarında kendileri ile birlikte can taşıdıklarını unutmadan trafik kaidelerine uymalarını sağlamak. Sürücülerimize uyarılarda bulunurken tatlı bir bayram geçirmeleri için beraberindekilerle birlikte çikolata ikramında bulunuyoruz" dedi.

Valilik toplantı salonunda ise Vali Hakan Yusuf Güner, AK Parti Milletvekili Turan Kıratlı, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Güler, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, il müdürleri, sivil toplum örgütleri başkanlarının da katılımı ile bayramlaşma töreni yapıldı. Kentin üst düzey yöneticileri daha sonra Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları, Gazi ve Şehit Aileleri Dereği ile çocuk yuvasında kalan çocukları ziyaret ettiler. Yöneticiler, yuva çocuklarına zarf içinde bayram harçlığı vermeyi de ihmal etmediler.

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner yaptığı konuşmada, ôRamazan Bayramı'nın ilk gününde yuvada barınan çocuklarımızı yalnız bırakmak istemedik. Onların gönüllerini alarak, sorunları olup olmadığını dile getirdik" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title