Haberler

Antalya'da Kırgız genç sokak ortasında öldürüldü

Güncelleme:

Kırgızistan uyruklu Muktarbek İmanaliev isimli genç, Alanya'da tartıştığı bir kişi tarafından sokak ortasında vurularak öldürüldü.

Antalya'nın Alanya ilçesinde tartıştığı kişinin tabancayla vurduğu Kırgızistan uyruklu Muktarbek İmanaliev (23) yaşamını yitirdi.

Olay, sabah saatlerinde Konaklı Mahallesi Işıklar mevkisinde meydana geldi. Kan içinde yerde yatan genci görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede yerdeki gencin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında jandarma ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Çalışmalar sonucu ölen kişinin Kırgızistan uyruklu Muktarbek İmanaliev olduğu belirlendi. Muktarbek İmanaliev'e, henüz bilinmeyen nedenle tartıştığı A.Y. (40) tarafından tabancayla ateş açıldığını tespit eden jandarma ekipleri, şüpheliyi yakalamak için harekete geçti.

ZANLI YAKALANDI

Jandarma ekipleri A.Y.'yi gizlendiği Hasbahçe Mahallesi'nde yakalayıp, gözaltına aldı. A.Y.'nin karakoldaki işlemlerinin sürdüğü belirtilirken, olayda kullanılan tabanca ise D-400 Karayolu'nun kenarındaki otluk alanda bulundu.

Muktarbek İmanaliev'in cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırgızistan Antalya Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

adalet:

kendi ülkemizde yabancı olduk bunlar yüzünden yeter ya temizleyin şu ülkeyi bu mültecilerden

15
18
yanıtYanıtla
yafes:

önce oku haberi ondan sonra konuş durduk yere bir tartışma yüzünden kırgız olan bir din kardeşimizi öldürmek insanlığa ve türklüğe yaraşır birşey değildir.

yanıt5
yanıt7
Seren can:

Kim bilir neler yaptılar bir birine sonuç ortada pişmanlık oluyur içlerinde

22
2
yanıtYanıtla
BEKİR:

Üzerinde silah yakalanan herkesi adam öldürmeye tam teşebbüsten yargılayıp içeri tıkacaksın. Silah yakalatma 5 yıldan başlamalı.

17
2
yanıtYanıtla
Muro 1:

NEDEN BUNLARI TOPLAYIP ATMIYORLAR VIZEMIZE YOKTUR YABANCILAR POLISI GURU SIMITMI GEVELIYOR HALA NEDEN BUNLAR HERYERDEN CIKIYOR

4
11
yanıtYanıtla
Mira altymyshova:

Neden atsin diyelimki turist diyemi ki calismaya senin turkler yokmu avropada dinlen ci gibi gezerler turist ler olmazsa turkiye aç kalir anca konusuyorsun. Neden turkiye Cinayet çok islenir cunku cahil çok eline alir silahi kizdimi vurup geciyor. Avropa vuruyormu. Konusmana dikkat ederek konus

yanıt3
yanıt0
DERİN GÖLGE:

millet haberi okumadan yorum yazıyor okuyun okyun sallamayın

5
2
yanıtYanıtla
iman:

İnsan olun artık!

3
0
yanıtYanıtla
Konaklı Mah Sakini...:

Arkadaşlar Yorum Yazıyorsunuz da bir de işin Aslını Bilerek Yazın. Katil Azeri ve Konaklı Mahallesinde doğru durmayan düzgün biri değil ya başkası onu öldürecekti yada o birisini öldürecekti ve olduda. Yani Katil: Kırgızistan uyruklu Muktarbek İmanaliev''den turistten haraç niyetine para istiyor gasp yapmaya çalışıyor, Ölen şahışta parasını vermeyince Azeri olan Katil turisti öldürüyor ve kaçıyor. . .

3
0
yanıtYanıtla
FIRTINA 61:

Nasıl bir ülke olduk? Adam bunca zaman haraç kesiyor ve Türkiye''nin en güzel ilinde fink atıyor. Bu belli ki ilk vukuatı değil, bu işe kimse dur demeyecek mi? Emniyet teşkilatı bu tip adamları ne diye sınır dışı etmez?Turiste bak! bildiğin apaçi, haraççı, şehir eşkıyası olmuş. Turist dedin mi ülkemizin para kazanması lazım değil mi? Bundan ne fayda gelir ülkemize?

yanıt0
yanıt0
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title