Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Mehmetçiğe "Afgan kaçaklar" çağrısı: Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, son günlerde sınırdan geçtiği iddia edilen Afgan kaçaklar ve internet ortamında paylaşılan görüntülere ilişkin Mehmetçiğe çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Afgan kaçakların ülkemize aktığının haberleri geliyor. Mehmetçiğimize sesleniyorum. Vatan hepimizin vatanı, hudut da hepimizin namusu. Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin" dedi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son günlerde sınırdan geçtiği iddia edilen Afgan kaçaklar ile ilgili internet ortamında paylaşılan görüntülere ilişkin paylaşımda bulundu.

"SINIRDA GÖREVİNİZİ YAPIN, KİMSEYİ DİNLEMEYİN"

Paylaşımında Mehmetçiğe seslenen Kılıçdaroğlu, "Afgan kaçakların ülkemize aktığının haberleri geliyor. Mehmetçiğimize sesleniyorum. Vatan hepimizin vatanı, hudut da hepimizin namusu. Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan Mehmetçiğe 'Afgan kaçaklar' çağrısı: Sınırda görevinizi yapın, kimseyi dinlemeyin

"SURİYELİ KARDEŞLERİMİZİ EN GEÇ 2 YILDA GÖNDERECEĞİZ"

Geçtiğimiz aylarda Hatay'ın Reyhanlı ilçesini ziyaret eden Kılıçdaroğlu, "Arkamda gördüğünüz Suriye sınırı. Bu necip milletin alnına ırkçılık gibi kara bir leke sürmeden Suriyeli kardeşlerimizi en geç 2 yıl içinde kendi ana vatanlarına göndereceğiz. Bunu herkesin bilmesini isterim. Suriyeli kardeşlerimizi göndereceğiz ama aynı zamanda Türkiye'yi bu bölgenin, Akdeniz'in en güçlü, lider ülkesi haline getireceğiz." diye konuşmuştu.

"SINIRI AÇIP AFGANLARI İRAN'A GÖNDERECEĞİZ"

İran sınırını açıp Türkiye'ye gelen Afganları İran'a iade edeceklerini belirten Kılıçdaroğlu "Bunu Suriye'nin de İran'ın da Afganistan'ın da bilmesini isterim. Açık ve net söylüyoruz. Arkamızda gizli bir hesap yok. Hiçbir ülkeye, vatandaşa, daha doğrusu hiçbir yabancıya karşı ön yargımız yok ama biz kendi ülkemizde özgürce yaşamak istiyoruz. Kendi ülkemizin demografik yapısının değişmesini istemiyoruz." ifadesini kullanmıştı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Millet İttifakı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (41)

Kuman:

İnanki bizim gözümüzde Afganlılar senden daha değerli senden daha kıymetli. O kadar bıktık sizden

511
959
yanıtYanıtla
OLCAY ŞADAN:

Al evine kendin bak o zaman.

yanıt7
yanıt2
Zafer Aygün:

Avrupanın bakmadığı mültecileri enayi gibi ekonomik sıkıntı çeken Türk milleti mi bakacak biz salakmıyız ülkemde mülteci istemiyorum.

948
152
yanıtYanıtla
Mehmet-serif Erberk:

Ahmemleket nehale gelmis coban kemal

275
557
yanıtYanıtla
Ahmet Say:

Askerede müdahale etmeye başladı ozaman HDP ile işin ne demirtaş ı çıkaracağım diyen sen değil misin

300
358
yanıtYanıtla
Feyzullah Atçı:

Afganlardan zarar gelmez kurtuluş savaşında bileziklerini satıp bizlere para gönderen milletten Allah aşkına ne zarar gelebilir.

153
462
yanıtYanıtla
mehmet ali bahar :

Bu sayfaya trol ordusu resmen dolmuş. Merak etme son 50 gününüz. Afganlarda Suriyelilerde gidecek. Patlasanızda çatlasanızda gidiyorsunuz.

yanıt308
yanıt90
Zübeyir Kıvrak:

O ZAMAN SENİDE DİNLEMEYECEKLER YAHU NE ZAMAN DOĞRU BİR ŞEY SÖYLEYECEKSİNİZ

256
356
yanıtYanıtla
Hamit Yasar:

Ohalde evıne al 1 Suriyeli 2 afganı yardım ederler sana

yanıt293
yanıt69
Adana001 Merkez:

Zübeyir bak hamit doğru diyor. Evine al kesinlikle al sen her yorumda olur olmazsa evet diyenin ya bence sen trolsün.

yanıt248
yanıt54
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title