Haberler

Kampçıların Bıraktığı Çöpler Tepkilere Neden Oldu

Kampçıların bıraktığı çöpler tepkilere neden olduBOLU - Bolu'nun Mengen İlçesi'nde sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelerek kamp yapan 8 bin kişinin, doğada bıraktıkları çöpler tepkilere neden oldu.

Kampçıların bıraktığı çöpler tepkilere neden oldu

BOLU - Bolu'nun Mengen İlçesi'nde sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelerek kamp yapan 8 bin kişinin, doğada bıraktıkları çöpler tepkilere neden oldu.

Edinilen bilgiye göre, Interrail Türkiye'nin geleneksel hale getirdiği kamplardan 152'incisi olan BoluRail, Bolu'nun Mengen İlçesi'nde bulunan Şirinyazı Göleti'nde gerçekeştirildi. Mengen'in doğa harikalarından olan Şirinyazı Göleti'ne Türkiye'nin çeşitli yerlerinden gelen yaklaşık 8 bin kişi çadır kurarak 2 gün boyunca kamp yaptılar.

Kamp ateşlerinin yandığı, müzik ve eğlencenin hakim olduğu 2 günlük kampın sona ermesinin ardından kampçıların çadırlarını topladığında ortaya çıkan görüntüler Mengen halkını ve doğa derneklerini ayağa kaldırdı.

Kamp alanının çöplerle dolu olmasına Mengen halkı sosyal medya hesaplarından tepki göstererek, kampçıların bir daha Mengen'in tercih etmemelerini istediler. Tabiatın Kalbi Bolu Kültür ve Doğa Derneği de facebook hesabı üzerinden kampçıları kınayarak, "Mengen Şirinyazı Göleti etrafında düzenledikleri kamp etkinliğini arkasında çöp yığınları bırakarak "nasıl kamp yapılmayacağını" öğreten, kampçı geçinen ancak doğa sevgisi ve bilincinden yoksun olan İnterrail Türkiye topluluğunun bu olayda katkısı bulunan üyelerini Tabiatın Kalbi Bolu Kültür ve Doğa Derneği olarak kınıyoruz" şeklinde paylaşım yaptı.

Sosyal medyada meydana gelen tepkiler üzerine yetkililerin kamp alanında temizlik çalışması yaptığı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mengen Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title