Haberler

İzmit Merkezinde Kentsel Dönüşüm" Başlıklı Haber Gerçeği Yansıtmıyor

Güncelleme:

Önceki Gün Özgür Kocaeli Gazetesinde Yayınlanan "İzmit Merkezinde Kentsel Dönüşüm" Adlı Haberin Gerçeği Yansıtmadığı Kaydedildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada önceki gün özgür kocaeli gazetesinde yayınlanan "izmit merkezinde kentsel dönüşüm" adlı haberin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelinde yapılması planlanan tüm projelerin Kocaelililerle paylaşıldığını belirtti. Ömer Polat, "'İzmit Merkez'de Kentsel Dönüşüm' başlığı altındaki haberde yer alan İnönü Caddesin de kentsel dönüşüm adı altında çalışmaların yapılacağı gerçek değildir.

Büyükşehir Belediyesi'nin böyle bir çalışması bulunmamaktadır. Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalar, Kentsel Gelişim alanı olarak belirlenen yerlerde öncelikli olarak yapılmaktadır. Konuyla ilgili gerçeği yansıtmayan haberin düzeltilmesini ve kamuoyunun bu konuda doğru bilgilendirilmesini istiyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title