Haberler

İstanbullular Ramazan Bayramı'nın son gününde sahilleri ve parkları tercih etti

Güncelleme:

Ramazan Bayramı'nın son günü havanın da sıcak olmasını fırsat bilen İstanbullular, deniz ve güneşin tadını çıkarmak için sahilleri ve parkları tercih etti. Avrupa Yakası'nda Beşiktaş'tan Karaköy'e uzanan Boğaz hattında gezintiye çıkanlar, Bakırköy'deki parklar ve yeşil alanlar, Avcılar'daki sahil ve lunapark, Üsküdar, Kadıköy ve Kartal'daki yoğunluk gibi bölgelerde vatandaşlar güzel bir bayram günü geçirdi.

Ramazan Bayramı'nın son günü havanın da sıcak olmasını fırsat bilen İstanbullular, deniz ve güneşin tadını çıkarmak için sahilleri ve parkları tercih etti.

Avrupa Yakası'nda Beşiktaş'ta Bebek'ten Karaköy sahiline uzanan Boğaz hattında gezintiye çıkanlar, güzel havanın tadını çıkarırken zaman zaman da yoğunluk oluşturdu.

Bakırköy'deki, Baruthane Millet Bahçesi ile Zeytinburnu sahil şeridinde bulunan parklar ve yeşil alanlar, çocuklu ailelerin en çok tercih ettiği yerler oldu. Çimlerin üstüne serdikleri sofralarda kahvaltısını yapan aileler, yürüyüş yapıp çocuklarıyla top oynayarak güzel vakit geçirdi.

Avcılar'da da aynı yoğunluk yaşandı. Sahile akın eden birçok vatandaş, güneşin tadını çıkardı, gölgede dinlenme fırsatı buldu. Sahil kenarındaki lunapark da yoğunluk yaşanan bir diğer mekan olarak dikkati çekti.

Üsküdar, Kadıköy ve Kartal'daki yoğunluk

Anadolu Yakası'nda ise Üsküdar, hem şehir içinden hem de şehir dışından gelen çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. Özellikle Çamlıca tepesinde zaman geçiren aileler, yeşil alanlarda piknik yaptı, kentteki en güzel konumlardan birinden İstanbul manzarasına bakmanın tadını çıkardı.

Çamlıca tepesindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sosyal Tesisleri önünde de kuyruklar oluştu.

Kadıköy'de sahil şeridinde de kimi yürüyüş yaptı kimi bisikletleriyle tur attı kimi de güneşlenerek vakit geçirdi.

Kartal sahili de en kalabalık günlerinden birini yaşadı. Çimenlik alanlarda piknik yapanlar, sahilde top oynayanlar, bisiklete binenler ve paten yapanlar güzel bir bayram günü geçirdi. Çocuklar da oyun parklarında güzel havanın tadını çıkardı.

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Bayramı Beşiktaş İstanbul Üsküdar Kadıköy Karaköy Avcılar Hava Durumu Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title