Haberler

Adliye Çıkışında İki Kişiyi Öldüren Çiğdem Tutuklandı

Adliye Çıkışında İki Kişiyi Öldüren Çiğdem Tutuklandı

ADLİYE ÇIKIŞINDA İKİ KİŞİYİ ÖLDÜREN ÇİĞDEM TUTUKLANDI

* Zanlı Çiğdem:

"Ben eylemlerimi ölen kişilerin duruşmada yalan söyleyip gülmelerinden tacize uğradığımı düşünerek gerçekleştirdim. Pişmanım." Bakırköy Adliyesinde görülen cinayet davası çıkışında 2 kişiyi öldüren Niyazi Çiğdem, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildi. Nöbetçi mahkemede cinayeti ağır tahrik altında işlediğini ileri süren Çiğdem, "Ben eylemlerimi ölen kişilerin duruşmada yalan söyleyip gülmelerinden tacize uğradığımı düşünerek gerçekleştirdim. Pişmanım" dedi.

Oğlu Özgür Çiğdem'in öldürülmesine ilişkin Bakırköy 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde azmettirici olarak yargılanan Ali Haydar Koçintar ve kızı Eylem Gündoğdu'yu adliye çıkışında önünü kestiği takside öldüren Niyazi Çiğdem, savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklama istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Çiğdem, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. "OĞLUM ÖLDÜREMEDİ AMA BEN SENİ ÖLDÜRECEĞİM"

Niyazi Çiğdem mahkemedeki ifadesinde olayı şöyle anlattı: "Taksi kırmızı ışıkta durduktan sonra yanına giderek kapıyı açtım ölen Ali Haydar Koçintar'a, "Sen utanmıyor musun duruşmada yalan söylüyorsun' dedim. Oda bana, "Damadım seni öldüremedi ben seni öldüreceğim' deyip elini beline atınca ben de oğluma ait olan miras yoluyla bana kalan silah ile Ali Haydar Koçintar'ı başına silahı doğrultarak ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Ölen Eylem Gündoğdu duruşmada güldüğü yetmiyormuş gibi babasıyla konuştuğum sırada da gülmeye devam ediyordu. Babasını öldürdükten sonra ona dönerek ateş ettiğimi o anki psikolojim ile hatırlamıyorum. Ben eylemlerimi ölen kişilerin duruşmadaki tavırlarından yalan söylemelerinden ve gülmelerinden dolayı tacize uğradığımı düşünerek gerçekleştirdim." dedi. DURUŞMADA SÜREKLİ GÜLÜYORLARDI

Çiğdem'in Avukatı ise öldürülen Koçintar ve Gündoğdu'nun duruşma sırasında sürekli olarak müvekkillerine bakarak güldüğünü bu durumun Niyazi Çiğdem'i tahrik ettiğini anlattı. Müvekkilinin eylemi intikam amacıyla işlemediğini iddia ederek, "Müvekkilim bu eylemi tahrik ve taciz altında gerçekleştirmiştir. Kan davası ve töre saikıyla işlememiştir. Öyle olsaydı bir şekilde duruşma salonuna silahla girer Mehmet Gündoğdu'yu öldürürdü" diye konuştu.

Haber: Şeyma ULUSOY İstanbul DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title