Haberler

İsmet Ayaz’ dan Görkemli Açılış

Sektöründe lider kalitede öncü firma, İsmet Ayaz Kömürcülük, yeni merkez şubesi görkemli bir açılış töreni ile Gaziantepliler'in hizmetine girdi.

Gaziantep'te 35 yıllık tecrübesiyle kaliteli kömür denildiğinde akla ilk gelen firma olan İsmet Ayaz Kömürcülük yeni merkez şubesi, Cumartesi günü saat 16.00'da Milli Egemenlik Bulvarı Oli Market karşısı no 15'de görkemli bir açılış töreni ile açıldı.

AÇILIŞA ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI.

Adı sektörde kalite, güven ve tecrübeyle birlikte anılan İsmet Ayaz Kömürcülük, yeni merkez şubesi'nin açılışına çok sayıda davetli katıldı. İş dünyası ve Siyaset dünyasının önde gelen isimlerinin katıldığı açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Özlem Müftüoğlu, Şehitkamil Belediyesi Başkan yardımcısı Murat Özgüler, Gaski Genel Müdür yardımcısı Akif Bindal, Büyükşehir Belediyesi Satın alma Daire Başkanı Celalettin Aslanpay, Büyükşehir Belediyesi Giderler Şube Müdürü Alaattin Salıcı, Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Kadooğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kadooğlu, Ayıntap Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Özhalepli, Oli Marketlir Grubu Yönetim Kurulu eşbaşkanı Burhan Büyükkömürcü, İşadamları Mustafa Kısacık, Cemil İnci, Hürsiad Başkanı Mehmet Taşdemir, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, CHP İl Başkanı Av.Hasan Öztürkmen, Av. Sibel Albayram, Av. Bekir Ayaz katıldı. Açılışa ayrıca Milli Eğitim, Emniyet ve Hukuk camiasının üst düzey yetkilileri ile Sivil Toplum Örgütü yöneticilerinin yanı sıra kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

KALİTE, GÜVEN VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İSMET AYAZ KÖMÜRCÜLÜK'TE

Kaloriferlik ve Sobalık tüm kömür çeşitleri'nin yanı sıra Odun ve tahta kırığı çeşitleri ile de hizmet verdiklerinin altını çizen İsmet Ayaz Kömür Odun San. Tic. Ltd Şti sahibi İsmet Ayaz, kömür alırken ucuz fiyata aldanılmaması gerektiğini belirterek, " Halkımız kalitesiz yakıt aldığında verdikleri paranın % 30'u adeta havaya uçuyor. Oysa kaliteli yakıt aldığında ise %30 tasarruf sağlıyor. Şunu özellikle vurgulamak istiyorum. Kömür almak isteyen vatandaşlarımız kömürü kömürcüden alsınlar, aracıdan almasınlar. Sadece fiyatı ucuz diye rastgele yerlerden kaçak ve kalitesiz kömür almasınlar, belirli firmalardan alsınlar ayrıca ürün ve hizmet kalitesine, zamanın da teslimata da dikkat etsinler. Biz kaliteli ürün ve kaliteli hizmetin yanı sıra müşteri memnuniyetini kendimize prensip ederek uzun yıllardan bu yana hizmet veriyoruz. Başarımızın altında yatan en önemli etken de budur.'' Diye konuştu.

Kentin değişik noktalarındaki şubeleriyle gün geçtikçe hizmet ağını genişleten İsmet Ayaz Kömürcülük, yeni merkez şubesiyle Gaziantepliler'e daha yakından hizmet vermeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

title