Haberler

Doktorun Gözü Önünde İntihara Teşebbüs Eden Emekli Uzman Çavuşun Dramı

Güncelleme:

Hastanede doktorun gözü önünde başına ateş ederek intihara teşebbüs eden emekli Uzman Çavuş'un, eşinin de intihara kalkıştığı ve yardıma muhtaç oldukları ortaya çıktı.

Muayene için gittiği Osmaniye Devlet Hastanesi Psikiyatri polikliniğinde doktorun gözü önünde tabancasıyla başına ateş ederek intihara teşebbüs eden emekli Uzman Çavuş Sadık Demir'in dramı yürek burkuyor.

SİLAHI BAŞINA DAYAYIP, İNTİHARA KALKIŞTI

15 yıl görev yapmasının ardından istifa ederek mesleği bırakan Uzman Çavuş Sadık Demir, ailesiyle birlikte Osmaniye'ye yerleşti. Bir süre sonra maddi sıkıntılar çekmeye başlayan Demir, içine girdiği bunalımdan çıkamayarak tedavi için gittiği Osmaniye Devlet Hastanesi'nde doktorun odasında beylik silahıyla başına ateş ederek intihara teşebbüs etti.

"EŞİM CANINA KIYMAYA KALKTI, YARDIMA MUHTACIZ"

Olayın ardından ağır yaralanan Uzman Çavuş Sadık Demir, önce Osmaniye Devlet Hastanesi'nde sonra hayati tehlike kaydıyla Adana Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine kaldırıldı. Burada yaklaşık 4 ay yatarak tedavi gören Demir, geçtiğimiz hafta taburcu edilerek evine gönderildi. Ancak eve çıktıktan sonra tekrar sağlık durumu ağırlaşan Sadık Demir, ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şu anda Osmaniye Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Uzman Çavuş Sadık Demir'in eşi Senem Demir üç çocukları olduğunu ve maddi durumdan dolayı şu anda maddi ve manevi büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Eşim canına kıymaya çalıştı. Biri üniversiteye hazırlanan ikisi de okula giden üç çocuğumuz var. Şu anda yardıma muhtacız. Eşim 15 yıl bu devlete hizmet etti, ama sağlık güvencemiz dahi yok. Adeta ölümünü bekliyoruz. Eşimin tedavisi belki Ankara'da falan yapılsa iyileşir diye düşünüyorum. Ben yetkililerden yardım bekliyorum" şeklinde konuştu.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Devlet Hastanesi Sadık Demir Güncel Haberler

500

Yorumlar (95)

tsk aşkı Mobil-ANDROID:

Meclisteki PKK'lılara 15 bin maaş veren devletimiz devlet için hizmet edene işte böyle yapiyor

91
10
yanıtYanıtla
semih kara:

Ben de emekli bir astsubayım. 14 yıl görev yaptım. şimdi eskişehir barosunda avukatlık yapıyorum. tsk nın acilen reforma ihtiyacı var. TSK kanunlarla değil subayların keyfiyetiyle yönetiliyor. büyük bir adaletsizlik, ilkellik, zorbalık ve kıroluk var. subaylar çok kaba ve cahiller personele kaba ve kötü davranıyorlar. bu sebeplerden dolayı astsubaylar ve uzman çavuşlar aç kalmak pahasına istifa ediyorlar.

92
6
yanıtYanıtla
doğrusözlü:

Senin ne kadar kibar olduğun belli ! Ekmek yediğin yeri karalama. Kapasite yerdeydi de subay olsaydın tutan mı vardı ?

yanıt6
yanıt37
gf:

çok haklısın astsubayım. subaylar harp okulunu bitirince kendilerini entelektüel görüyorlar. oysaki o okulda bu zatlara küfürü, ezilmeyi ezmeyi, hakareti, dayak yemeyi dayak atmayı, dangozluğu öğretiyorlar sanki. ne kadar subay tanıdıysam ağzı küfür hakaret dolu ve cahil kaba insanlar. Allah Astsubaylarımızın ve uzman çavuşlarımızın yardımcısı olsun.

yanıt27
yanıt4
SABREDEN:

DOĞUDA MASUM İNSANLARIN KANINA GİRMENİN SONUCU . . .

7
85
yanıtYanıtla
suryeli olacaktın:

15 yıl canını ortaya koyarak görev yapmak yerine Suriyeli olaydın, hem sağlık güvencen, hem maaşın olurdu. Çocuklarınında sınav derdi olmadan istediği üniversitede okurdu.

77
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAHIM YARDIMCINIZ OLSUN

47
1
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

Simdi Tsk da ordu evi diye bir kavram var.. ama uzmanlar ordu evine alınmaz. anlayacağınız orduevi =subay evi...ondan sonra sıkışıncada biz silah arkadasiyiz...

27
20
yanıtYanıtla
Selim:

Yenimi anladın. Ordu evi Allahın evidir. Oraya düzgün inançtakiler girebilir. Senin bir askeri okulun bile yok. Uzman okulu var mı. Yok.

yanıt0
yanıt14
kenan.berlin:

bu vatan haini arab bozuntusu ak koyunda sarayda keyif cekiyor ogluda italyada keyif cekiyor bu milet nasil olsa koyun kardesim

21
25
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title