Haberler

İletişim Fakültesine Stüdyo Kurulması Çalışmaları Başladı

Güncelleme:

Tirebolu İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar'a İletişim Fakültesine kurulması planlanan stüdyo çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kanal D stüdyolarını çizen Mimarla birlikte çalıştıklarını belirten Prof. Dr. KARAHASANOĞLU, "Proje çizimi tamamlanan stüdyomuz, 300 metrekare sahada 100 metrekare çekim alanına sahip olacak ve aynı anda 3 kameranın birlikte çalışabileceği, 200 seyirci kapasitesine sahip olacak. Fakültemizin Radyo-Sinema ve Televizyon bölümünün uygulama alanı olacak stüdyomuz aynı zamanda canlı yayınlar içinde uygun bir stüdyo olarak tasarlanmaktadır" diye konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. ATTAR; Son gelişmelerle Tirebolu İletişim Fakültesinin son derece önemli bir fakülte haline geldiğini belirterek, çalışmaların hızlandırılması ve eksikliklerin bir an önce tamamlanması için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Giresun Üniversitesi Taner Karahasanoğlu Aygün Attar Tirebolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title