Haberler

İlçe protokolünden organ bağışına destek

Güncelleme:

3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası münasebetiyle Sağlık Bakanlığınca tüm Türkiye'de yürütülen organ bağışına farkındalık oluşturmak için Develi Sağlık Müdürlüğü de Cumhuriyet Meydanında stant kurarak destek verdi.

Develi Kaymakamı Murat Duru, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ve kurum amirleriyle birlikte standı ziyaret ederek İlçe Sağlık Müdiresi Fatma Anteplioğlu'ndan bilgiler aldı.

Tüm Develilileri organ bağışı için başvuru yapmaya davet eden Kaymakam Duru "Dinen ve tıbben hiçbir mahsurunun olmadığı organ bağışıyla birçok şifa bekleyen ya da hayati tehlikesi bulunan hastalarımıza derman olunabilmektedir. Böylesi hayati bir bağış için farkındalık oluşturan ilçe sağlık personelimize teşekkür ediyorum" açıklamalarında bulundu. Böylesi bir farkındalığa dikkat çekmek ve örneklik teşkil etmek için organ bağışı için başvuruda bulunan Cabbar Başkan "Maalesef ki ülkemiz Avrupa ülkeleriyle kıyaslandığında organ bağışında çok gerilerde. İnşallah bu ve benzeri projelerle insanımızın bu konudaki duyarlılığının artmasını diliyorum. Bu mübarek Mevlid Kandili gününde böylesi can veren bir organizasyonu düzenleyen sağlık müdürlüğü personelimize teşekkür ediyor, destek veren hemşerilerimi de tebrik ediyorum" dedi. Türkiye'de 25 bin Kayseri'de ise 500'ün üzerinde hastanın organa bağışına ihtiyaç duyulduğunu belirten İlçe Sağlık Müdiresi Fatma Anteplioğlu "Halkımıza örnek olmak ve çalışmamıza destek vermek amacıyla bu farkındalık standımızı ziyaret eden kaymakamımız ve belediye başkanımız başta olmak üzere bütün kurum amirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Murat Duru Türkiye Develi Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title