Haberler

İlber Ortaylı Canlı Yayında Küfretti

Güncelleme:

Murat Bardakçı'nın 'Tarihin Arka Odası' programına konuk olan ünlü tarihçi, yayında olduğunu fark etmeyince büyük bir gafa imza attı.

Tarihin Arka Odası programında reklamdan dönüşte gelişen olayda Murat Bardakçı'nın "Efendim şimdi İlber Hoca'nın müsadesiyle alaturka yapacağız" demesi üzerine İlber Hoca'nın "Niye alafranga yapmıyorsun Zeynep Or... kitapadadadovfa hı hı hı"şeklinde bir cevap vermesi ve devamındaki toparlama çalışmalarını keyifle izliyoruz.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Bardakçı İlber Ortaylı Medya Komik - İlginç Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

RenRen@hotmail.com:

ülkemizdeki bütün tarihci diye gecinenleri toplasaniz bir Kadir Misiroglu etmez....

18
70
yanıtYanıtla
can berksilentface_39@hotmail.com:

Deli Raporlu Tarihçiere sizin gibiler inanır ancak ...

yanıt1
yanıt1
cumhurcetincumhur1980@hotmail.com:

hani şu yezide ve muaviyeye hazret diyen onları aklamaya çalışan ve aslında tarihçi değil hukukçu olan çakma tarihçi mi?

yanıt1
yanıt1
Sinemdurmak@hotmail.com:

İlber Hoca Bir tane kimseye laf söylemek düsmez onda ki bilgi ve kültür Seviye cogumuzda Yoktur. Ben Avrupada Yasayan biri olarak ilber hoca Sayesinde Türk Tarihini daha bir cok Sevdim cok faydasini gördüm ve ögrendim. Böyle Tarihcilerin kiymetini bilmemiz lazim oda bir insan sonucta en basit bir Spor programinda bile bir mac Yüzünden koca koca adamlar birbirine giriyorlar seviyesizlik diz boyu oluyor da böyle bir hoca sürcü lisan etmisse ne var Yani hemen elestirip durmayin. Saygilar Sevgiler hocamiza.

69
10
yanıtYanıtla
TÜRKIYE SENINLE GURUR DUYUYORgurur@hotmail.co:

Bir de profmuş, bir de yazarmış... Pöh... Bunun kitaplarını okuyanlar da onun gibi küfürbaz dangalaklardır.

8
65
yanıtYanıtla
emre çyarin201@hotmail.com:

Bence dangalağın ağası sensin tırro.Kitabını okuyanın suçu ne.Adam bilimsel kaynakalara dayanarak yazdığı kitap.sanki adam roman mı yazıyor .

yanıt1
yanıt0
KRALsevmek_ve_unutulmak_18@hotmail.com:

Çok cahilsin ilber keşke ölsen....

16
48
yanıtYanıtla
AHAfree86@mynet.com:

ADAMIN NE DEDİĞİ ANLAŞILMIYOR ZATEN:) KENDİ SANSÜRÜNÜ KENDİ YAPMIŞ :))

40
8
yanıtYanıtla
Veli Demir Potinmahmutdogan1960@hotmail.com:

Ben şahsen Tek kanallı TRT günlerini özlüyorum. Bugün siyasetten sanata her ortamda konuşma kalitesi düşmüşse bunun en büyük nedeni özel kanallardır, kim ne derse desin.

19
16
yanıtYanıtla
Altugdd@dd.com:

Yuzde yuz haklisiniz.. 80 li yillarda cok huzurlu ve mutluyduk, TRT nin varligi da bu huzura katkida bulunuyordu..hos bir ciddiyet ve asalet vardi..simdi, Alev Alatli nin tabiriyle, tam bir pacoz kulturu hakim maalesef

yanıt0
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title