Haberler

İhlas Koleji Güreşte İstanbul İkincisi Oldu

İstanbul Okullararası 13-14 Yaş Serbest Stil Güreş Şampiyonası'nda, Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu Güreş Takımı ikinci oldu.

İstanbul Okullararası 13-14 Yaş Serbest Stil Güreş Şampiyonası'nda, Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu Güreş Takımı ikinci oldu.

Eyüp Kapalı Spor Salonu'nda 50 okul ve 200'ü aşkın sporcunun katılımıyla yapılan müsabakalarda 1 ikincilik, 2 üçüncülük, 1 beşincilik ve 1 yedincilik alan İhlas Koleji, turnuvayı da takım halinde ikinci tamamladı. Şenol Özkan antrenörlüğünde turnuvaya katılan İhlas Koleji'nde Şuayip Yiğit aldığı gümüş madalya ile İhlas Koleji'nin ikinciliğinde önemli pay sahibi olurken, Enes Eğmez ve Nazif Emre Öztürk de İhlas Koleji'nin bronz madalya kazanan diğer güreşçileri oldu.

Antrenör Şenol Özkan, ödül töreninden sonra yaptığı açıklamada, başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti. İhlas Koleji'nin güreşe verdiği destekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Özkan, kazandıkları derecelerle bu desteğe layık olmaya çalıştıklarını ifade etti. Turnuvada ikinci olarak potansiyellerini ortaya koyduklarını vurgulayan Özkan, önümüzdeki şampiyonalarda daha büyük başarılara imza atmak için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Koleji İstanbul Marmara İhlas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title